Így csempéssz egy kis vidéki bájt városi otthonodba!

2017. október 02.
Lehet, hogy egyelőre még a betondzsungelben laksz a falusi idill helyett, de ez még nem jelenti azt, hogy ne lehetne egy kis farmhangulattal melegebbé tenni otthonodat!

1. Nem kell telezsúfolni a lakást ódon bútorokkal, elég, ha néhány extra kiegészítővel próbáljuk feldobni a belső tereket! Egy apró fából készült kómod pedig nem csak hagyományos tárolóként használható – akár szuper dohányzóasztalka is lehet belőle.

2. A rusztikus dekorációhoz ne csak fát használjunk bátran, hanem fémet is! Ezekből a hajlított csövekből például egyedi és nagyon hangulatos polc készülhet.

3. Egy otthon nem otthon, amíg nincs telezsúfolva családi fotókkal! Az egységesebb hatás érdekében használhatunk fekete-fehér képeket, de nyugodtan zsúfoljuk össze őket, nagyon meghitt hatást keltenek majd.

4. Vadássz néhány vintage csecsebecsét otthonodba, legyen szó apró üvegcsékről, vagy csodálatos, míves tükrökről. Vigyázz, hogy ne legyen a lakásból kirakodóvásár, mértékkel válogasd a kis kiegészítőket!

5. Hozd be a vidéki friss levegőt az otthonodba nemcsak friss virágokkal, hanem meseszép, vázába rendezett ágakkal is. Nem csak húsvétkor mutat nagyszerűen!