5 tipp a stílusos gyerekszobához

2017. október 19.
Már tudományosan is bizonyított, hogy a kicsik élvezik a letisztult tereket és az sem fontos, hogy kizárólag rikító színek vegyék körül őket. Egyszóval a gyerekszoba is lehet menő és stílusos - mutatjuk, hogyan.

Trendi játszósarok

Iszonyú menők most a gyerekeknek (vagy háziállatoknak) készülő játszós sátrak, ami nyugodtan lehet egyszerű, natúr színű darab is. Mutatós, és a kicsik is tutira imádni fogják!

Neon a falra

Nem feltétlenül kell állatos képekkel és gyerekeknek tervezett, elnagyolt fali dekorációkkal összerondítani a gyerekszobák falát – egy ilyen minimalista neon-dekor például különleges díszítőelem lehet.

Természetes textilek

Néhány semleges árnyalatú, természetes hatású textil sokkal barátságosabbá teszi a szobát, mégis stílusos maradhat a tér!

Egyszerűen kreatív

A létező legjobb ötlet beszerezni egy jó nagy táblát a gyereknek, hiszen bármikor telerajzolhatja krétával, ugyanakkor tisztítani is baromi egyszerű. Változatos, izgalmas és interaktív dekoráció, ami nagyon látványos lehet!

Skandináv stílus miniben

Végül pedig érdemes kutakodni néhány olyan – kimondottan gyerekeknek tervezett – bútordarab után, amit nem a szokásos infantilis mintákkal nyomtak tele, hanem amik a legmenőbb lakberendezési magazinok oldalairól is leugorhattak volna – persze mini kiadásban!