5 csodaszép, minimalista dekorációs ötlet karácsonyra

2017. november 22.
A túlburjánzó fenyőágak és csillámló rénszarvasok helyett most néhány egyszerű, minimalista karácsonyi dekorációt mutatunk.

Bár karácsony táján nincs olyan, hogy „túl sok díszítés”, lehet, hogy valaki mégis inkább egyszerűbb, letisztultabb dekorációval készülne az ünnepekre. Mutatunk néhány bájos, minimalista ötletet:

1. Egy szép ágból nagyon finom fali dísz lehet, és még az sem fontos, hogy fenyőt válasszunk – így akár egész évben a falon díszeleghet!

2. Villámgyorsan elkészíthető, személyre szabott adventi naptár fotókból. A hagyományos karácsonyi témák helyett nyugodtan inspirálódj abból, ami téged érdekel, legyen az a divat vagy a botanika!

3. Adventi koszorú, de mégsem: a megszokott koszorúformánál sokkal elegánsabb lehet a hosszanti elrendezés, persze most is minden sallang nélkül, csak néhány egyszerű elemmel kiegészítve.

4. Készíts stílusos asztaldíszt néhány gallyból és egy-két finomabb, különlegesebb karácsonyfadíszből! Ha pedig úgyis összeszedtünk pár befőttes üveget, érdemes lehet égősort is rakni beléjük – pofonegyszerű, de nagyon mutatós ünnepi dekoráció!

5. Varázsolj karácsonyi erdőt az otthonodba: dekorálj bátran fával, termésekkel és különféle zöldekkel!