Igazságosabb és egyenlőbb világot ígér 2018-ra a Kutya éve

2018. január 01.

A kínai horoszkópban 60 évenként ismétlődik a Föld Kutya éve, ami mozgalmas, és cseppet sem könnyű időszaknak ígérkezik. A 2018 február 16-án beköszöntő új időszak empátiát és toleranciát vár el az emberektől, a hangsúly pedig a kommunikáción lesz, amit muszáj lesz felhasználnunk az egyenlőbb, igazságosabb világ megteremtésének érdekében.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Egészség, életmód

A 2018-as Kutya-év remek lehetőség lehet az életmódbeli változtatásokra, például ha szeretnénk leszokni a dohányzásról, vagy mondjuk költözést tervezgettünk, ez kimondottan jó időszak lehet ezekre. A változások persze nem mindig egyszerűek, így ebben az évben sok hangulati ingadozásunk is lehet, különösen azoknak, akikben a kínai asztrológia szerint túlteng a víz vagy a föld elem. Érezhetjük magunkat magányosnak vagy melankólikusnak, bár ez az érzékeny és kreatív embereknek akár előnyére is válhat.

Karrier, pénz

Azoknak, akikben a föld jegy dominál, különösen nagy stabilitást hozhat a Kutya éve. De ahogy az évre általánosan is igaz, a gazdaságban és a vállalkozásokban is fontos az igazságos, etikus bánásmódra való törekvés, így azok a cégek lesznek igazán sikeresek, akik tisztességgel és empátiával viszonyulnak az emberekhez és környezetükhöz. Fontos, hogy szakmai életünkben is nagylelkűek és önzetlenek legyünk, ez a viselkedés talál majd jutalmazásra.

Szerelem, család

2018-ban kiemelt szerep jut majd a családunknak. A munkahelyünkön és a közvetlen környezetünkben egyaránt elengedhetetlen a megfelelő kommunikáció, aminek megértéssel és nyitottsággal kell együtt járnia. Jó hír az egyedülállóknak: a Kutya éve kimondottan kedvezhet az új párkapcsolatok kialakulásának!