Igazságosabb és egyenlőbb világot ígér 2018-ra a Kutya éve

2018. január 01. |

A kínai horoszkópban 60 évenként ismétlődik a Föld Kutya éve, ami mozgalmas, és cseppet sem könnyű időszaknak ígérkezik. A 2018 február 16-án beköszöntő új időszak empátiát és toleranciát vár el az emberektől, a hangsúly pedig a kommunikáción lesz, amit muszáj lesz felhasználnunk az egyenlőbb, igazságosabb világ megteremtésének érdekében.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Egészség, életmód

A 2018-as Kutya-év remek lehetőség lehet az életmódbeli változtatásokra, például ha szeretnénk leszokni a dohányzásról, vagy mondjuk költözést tervezgettünk, ez kimondottan jó időszak lehet ezekre. A változások persze nem mindig egyszerűek, így ebben az évben sok hangulati ingadozásunk is lehet, különösen azoknak, akikben a kínai asztrológia szerint túlteng a víz vagy a föld elem. Érezhetjük magunkat magányosnak vagy melankólikusnak, bár ez az érzékeny és kreatív embereknek akár előnyére is válhat.

Karrier, pénz

Azoknak, akikben a föld jegy dominál, különösen nagy stabilitást hozhat a Kutya éve. De ahogy az évre általánosan is igaz, a gazdaságban és a vállalkozásokban is fontos az igazságos, etikus bánásmódra való törekvés, így azok a cégek lesznek igazán sikeresek, akik tisztességgel és empátiával viszonyulnak az emberekhez és környezetükhöz. Fontos, hogy szakmai életünkben is nagylelkűek és önzetlenek legyünk, ez a viselkedés talál majd jutalmazásra.

Szerelem, család

2018-ban kiemelt szerep jut majd a családunknak. A munkahelyünkön és a közvetlen környezetünkben egyaránt elengedhetetlen a megfelelő kommunikáció, aminek megértéssel és nyitottsággal kell együtt járnia. Jó hír az egyedülállóknak: a Kutya éve kimondottan kedvezhet az új párkapcsolatok kialakulásának!

Szólj hozzá te is!

Még több Életmód

Gryllus Dorka és Lengyel Tamás kiáll az autistákért autistic art

Gryllus Dorka és Lengyel Tamás kiáll az autistákért