Így újítsd meg az otthonodat 2018-ban!

2018. január 03.
Új év, új élet, új tapéta! Mutatunk néhány szuper inspirációt, ha az új évi fogadalmad a lakásfelújítás volt!

Művészet a padlón

Kimondottan vagány, bohém hatást kelthet, ha a képeinket, festményeket nem szemmagasságba lógatjuk, hanem lazán a padlóra támasztjuk, esetleg kicsit meglepőbb módon, alacsonyabb magasságra aggatjuk fel őket.

Festett plafon

Ha hajlandóak vagyunk festegetni kicsit, izgalmas hatást érhetünk el már egy-egy színes felfelülettel is. Merész, de szuper ötlet lehet a plafont választani, és az sem baj, ha a szín kontrasztban áll a többi fal színével. A Pinterest szerint ez lesz 2018 egyik legnagyobb slágere.

Szokatlan megoldások

Nyugodtan használhatunk olyasmit is éjjeli szekrénynek vagy dohányzóasztalkának, amit történetesen egyáltalán nem éjjeli szekrénynek vagy dohányzóasztalkának szántak. Nem is soroljuk a tippeket, határ a képzelet.

Sarok-galéria

Használjuk ki a méltatlanul elhanyagolt sarkokat és nyugodtan zsúfoljuk tele fotókkal, dísztárgyakkal, tükrökkel, polcokkal. Készíthetünk például ilyen látványos kis galériát az egyik sarkunkba!

Nem gyerekjáték

Most kezdenek divatba jönni a felnőtteknek szánt függő díszek, amik a babák kiságy fölé helyezhető forgó játékait utánozzák letisztultabb dizájnnal. A legjobb pedig, hogy ilyet akár mi is simán készíthetünk magunknak!

Alacsony polcok

A földre helyezett képek helyett akár egy rusztikusabb hangulatú polcot is rakhatunk a padlóra, amin könyveket, lemezeket, növényeket tárolhatunk. A legjobb, ha mindenféle fúrás-faragás nélkül oldjuk meg a dolgot, például néhány alátámasztó tégla segítségével. Hihetetlenül látványos!

 

ApartmentTherapy