Bemutatkozik a White Wardrobe, a menyasszonyok online piactere

2018. január 27.
A hiánypótló kezdeményezésről a piactér két megálmodója, Jenny és Dorka mesélt nekünk.

Ha egy esküvőszervező és egy környezetmérnök összeáll, a kettejük érzékenységéből olyan fontos projektek születhetnek, mint a White Wardrobe. „Szerintem csodás élmény egyedi ruhát terveztetni, és soha nem fog egy ruha sem úgy állni rajtunk mint az, amit ránk szabnak, ezért döntöttem anno én is a terveztetés mellett, és azóta is minden menyasszonyomnak ezt javaslom. Szerencsére azt látom, hogy egyre többen gondolkodnak hasonlóan, és az elavult ruhakölcsönzés kezd kimenni a divatból, így viszont gyűlnek, a csodás menyasszonyi ruhák a feleségek gardróbjaiban és várakoznak egy újabb szereplési lehetőségre” – vallja Jenny, a Local Weddings esküvőszervező cég vezetője.

Celeni ruha a White Wardrobe kínálatából

E mellé a filozófia mellé társul a környezetmenedzser végzettségű Dorka és az ökotudatos szemlélete. Hiszen nem csak azért sajdulhat bele a szívünk a menyasszonyi ruhák kérészéletébe, mert gyönyörűek, hanem azért is, mert nem is igazán környezetkímélő megoldás egy-egy ruhadarabot csupán egyszer hordani.

„Csodálatos pillanatok, barátságok, kapcsolatok születtek ezeknél az ‘egymásra találásoknál’. Ezen pillanatok egyike volt, amikor Jenny-vel összeraktuk az én ruha eladásokban szerzett tapasztalatomat az ő esküvőszervezői hivatásával. Mi más is lehetne számomra szebb téma a ruhák újrahasznosítására, mint a menyasszonyi ruhák? Hiszem, hogy a White Wardrobe is csodás pillanatokat fog okozni, mind a ruhájukat eladó feleségeknek, és a nagy napra készülő menyasszonyoknak” – számol be Dorka a White Wardrobe hitvallásáról.

Daalarna Paradise 246 ruha a White Wardrobe kínálatából

Az online piactéren gyönyörű állapotban lévő ruhák közül válogathatnak a leendő arák. Ráadásul szűkíthetjük is a keresésünket hazai vagy külföldi tervezők ruháira, illetve az egyénileg varratott darabokra is. A piactér érdekessége, hogy a méretadatok és a ruha állapota mellett a menyasszonyok személyes élménybeszámolóját is olvashatjuk a nagy nap álomruhájáról.

Nagy Ágota-ruha a White Wardrobe kínálatából

 

További Információ: 

Facebook/Instagram/Website