5 egyszerű trükk, és tavaszi hangulat költözik az otthonodba

2018. március 11.
Élénk színek, vidám kiegészítők és persze sok-sok friss növény - ilyesmikkel érdemes feldobni otthonunkat, ha a lakásban is tavaszi hangulatra vágyunk.

Válassz vidám szőnyeget!

Azonnal feldobhatjuk a nappalit egy világos színű, új szőnyeggel. Ha elég puha, barátságos és élénk darabot választunk, majdnem olyan lesz otthon is, mintha a friss, zöldellő füvön lépkednénk.

Statement-plafon

Ez 2018 egyik lakberendezési trendje, amit remekül idomíthatunk a tavaszi hangulathoz. A lényeg, hogy egy választott helyiségben élénk színre fessük a plafont, ez pedig nyugodtan lehet orgona lila, élénk kék vagy kár tüzes pink is.

Friss függönyök

A tavaszi szellő is szívesebben lengeti majd a friss, ropogós függönyöket. A napfényes időszakra mindenképpen válasszunk világos textileket, akár egy egyszerű fehér vásznat, ami kellőképpen átereszti majd a tavaszi napsugarakat.

Trendi tálalás

Az ördög a részletekben rejlik. Elég lehet néhány szép, pasztellszínű tányér, finom, apró mintás szalvéta és persze egy csokor friss virág, hogy az ebédlőasztal tavaszi hangulatba öltözzön.

Zöldülj!

És persze a legfontosabb: a tavasz a növények ideje, vagyis jó alkalom, hogy mi is beszerezzünk néhány új szobanövényt. Válasszunk olyat, ami még az alvásban is segíthet.

Nyitókép:  NeONBRAND on Unsplash