Az év színe a lakberendezési trendeket is uralja

2018. január 28.
A következő Pinterest-inspirációk megmutatják, hogy az ultraviola szín nem csak a gardróbunknak, de az otthonunknak is megújulást hozhat.

Bevállalósoknak: tapéta és designfotel

Ez a kifinomult kombó talán első látásra legtöbbünknek extrémnek tűnik, de a nagy neutrális felületek következtében izgalmas, de ízléses lehet ilyen mennyiségben is az ultraviola.

Izgalmas étkezőasztal

Azzal, hogy csak a székeken köszön vissza az év színe, egy kis csavart vihetünk az egyébként rusztikus és természet színei inspirálta enteriőrbe. Egy ilyen tavaszi hangulatú étkezőben pedig biztos, hogy szívesen gyűlik össze a család.

 

Szkeptikusok visszafogott megoldása

Ha idegenkedünk a vibráló lila erejében, kezdetnek egy-két mű vagy igazi növény is meghozhatja a kedvünket az év színéhez.

Ibolyaszínű álmok

A lila szín lágyabb tónusa szinte már színterápiaként is funkcionál, éppen ezért ha az ágyneműhuzatunkat cseréljük erre a színre, nem csak szupertrendik lehetünk, de akár még az esti megnyugvásban is a segítségünkre lehet.

Okos részletek

Ha az ultraviola több ponton, kis felületeken köszön vissza a szobában, akkor igazán stílusos és jól rendezettnek fog tűnni az enteriőrünk. Plusz tipp: A gyertya meleg fénye és a lila üveg izgalmas színhazást tud kölcsönözni a dekormécsesnek.