Az idei év top 5 fürdőszobatrendje

2018. április 11.
Mutatjuk a dizájnos lámpákat, izgalmas csempéket és egyedi zuhanyzókat, amik meghatározzák majd 2018 fürdőszoba-trendjeit.

Lebegő szépségsziget

Igazán légies, minimalista hatást érhetünk el a lebegő fürdőszobai szekrényekkel! Választhatunk a képen látható szekrényhez hasonló egyszerű darabot, de a trend jól néz ki kicsit rusztikusabb „farmház”-jellegű bútorokkal is.

Színes csempék

2018-ban használjunk bátran színes csempéket akár élénk, vidám színekben is. Menők a hosszúkás, keskeny formájú csempék, de választhatunk kisebb, szinte mozaikszerű kockákat is.

Függő fények

Világítsuk be a fürdőszobát plafonról lelógó, hosszú láncon vagy rúdon függő lámpákkal. Nagyon jól mutatnak a kicsit régiesebb, art deco ihlette darabok a modernebb környezetben – érdemes fürdőszobához passzoló fémszíneket, például aranyat, rezet vagy ezüstöt választani.

Csapot a falból

A mosdókagylóból „kinövő” csapok helyett most az alábbihoz hasonló, falból kivezetett csapok hódítanak. A lágy, íves formák romantikus hangulatot csempésznek a fürdőszobába.

Szabad zuhanyzás

Ha a fürdőszobánk tere megengedi, alakítsuk ki a zuhanyzót úgy, hogy az ne egy elzárt fülkében, hanem a fürdőszoba területén „szabadon” álljon. Nagyon jól tágítja a szűk teret is, ráadásul egészen különleges látványt nyújt.