Őket kövesd Instagramon, ha imádod a lakberendezést

2018. április 13.
Ha inspirációt keresel saját otthonod átalakításához, vagy egyszerűen csak imádsz csodaszép enteriőröket nézegetni, mindenképpen kövesd be az Instagram legmenőbb lakberendezős oldalait!

A romantika szerelmeseinek

Rózsák, harmonikus elrendezések és igazi klasszikus elegancia. Ezek miatt érdemes követni a @housebeautifult azoknak, akik imádják a romantikus bájt.

Meseszép színek

A @greenandmustard már egy sokkal modernebb vonalat visz, egyszerre bemutatva bájos pasztellszínek és a sokkal vibrálóbb árnyalatok uralta belső tereket. Ezen a profilon rengeteg jó ülőbútort láthatunk és még a gyerekszobához is kaphatunk szuper inspirációkat!

A trendi skandináv

Még mindig imádjuk a sok természetes anyaggal dolgozó skandináv lakberendezési trendeket, (például a hygge-t és a lagomot)  ebből pedig tökéletes egyveleget kapunk a @myscandinavianhome oldalán.

Fényűzés magasfokon

Ryan Korban Instagram-oldala (@ryankorban) a legpazarabb belső és külső tereket gyűjti össze, gátlástalanul hódol a gazdasgásnak és a csillogásnak és betekintést enged a legelegánsabb otthonokba.

#ryankorbaninteriors x @fallonjewelry x @vogueliving (📷 @franparente )

A post shared by RYAN KORBAN (@ryankorban) on

Modern minimál

Egyszerűség, letisztult formák, visszafogott belső terek – ezek a @themodernhouse hívószavai. Elsősorban a minimalizmus szerelmeseinek ajánljuk!

Bohém Paradicsom

A @jungalow egy igazi színes hippivilágot tár elénk puha textilekkel, eklektikus mintákkal és persze sok-sok növénnyel. Az igazi meleg kuckó-hangulatért ezt az oldalt érdemes követni!

Szépséges részletek

Inspiráló ötletek a modern hétköznapokhoz és rengeteg bizonyíték arra, hogy az ördög tényleg a részletekben rejlik. A szintén skandi-vonalon mozgó @contemporary_life az egyik legmenőbb lakberendezős Instagram-oldal, szóval a lakberendezés rajongóinak szinte kötelező követni!

Növények minden mennyiségben

A @plantsindecor megmutatja, hogyan hozhatunk trendi dzsungelhangulatot az otthonunkba. Náluk aztán tényleg nincs olyan, hogy „túl sok növény”.

Plantshop stool 🌿

A post shared by Indoor plants inspiration. (@plantsindecor) on