Különleges lakástrend kiállítás Budapesten

2018. szeptember 13.
Ha szívesen inspirálódtok a gyönyörű lakberendezési magazinokból és érdekel titeket a hazai design kultúra, akkor jó hírünk van! Szeptemberben a Budapest Arénát hatalmas bemutatótérré varázsolják, ahol 140 különlegesen berendezett enteriőr ad ötletet, élményt, és mutat lakberendezési megoldásokat!

Grandiózus gardrób, különleges jógaszoba, indusztriális fürdő, kifinomult formavilágú nappali. Bármi is legyen az álmod, most egyetlen hétvége alatt megmártózhatsz a design kultúra inspiratív ötlettengerében. Ha építkezel, design-függő vagy, szomjazod a kifinomult tervezést és a különleges megoldásokat, és hiszel a magas minőség és az egyéniség erejében, akkor neked is itt a helyed!

A S/ALON BUDAPEST nem egy egyszerű kiállítás, hanem egy különleges koncepció szerint szervezett találkozási pont a vásárlók, a design szerelmesei és a szakma kiemelt hazai képviselői számára. A lakberendezési expóktól megszokott gyártói kavalkád helyett a S/ALON egy egybefüggő bemutatóterem formáját ölti magára, egyedi enteriőr koncepciók mentén mutatva be a résztvevő márkák karakteres világait. A dúsan díszített terekben a látogatóknak lehetősége nyílik megismerni a legfrissebb lakberendezési trendeket és innovációkat, miközben felejthetetlen élményekkel és inspirációkkal gazdagodnak.

„Életre szeretnénk kelteni a lakberendezési magazinok hasábjait! A Budapest Aréna három napra egy hatalmas ötletmegosztó bemutatótér formáját ölti magára, ahol lakberendezők és belsőépítészek által megtervezett komplex enteriőrök nyújtanak majd inspirációt a látogatóknak. Ez a különleges kiállítás remek lehetőség lesz arra, hogy teljes életnagysában megszemléljünk dúsan díszített, kifinomult formavilágú, időnként meghökkentő enteriőröket. Jelen lehetünk a térben, és tesztelhetjük, hogy melyik helyszínen érezzük igazán otthonosan magunkat – fogalmazott a S/ALON BUDAPEST művészeti vezetője, Konnerth Zita

„A S/ALON BUDAPEST kiállítást az az ambíciónk hívta életre, hogy méltó platformot biztosítsunk a hazai design és lakberendezési piac szereplőinek bemutatkozásához. Egy olyan kiállítást álmodtunk meg, ahol a kiállító partnerek közösen hoznak létre valamit, ami túlmutat a megszokott kifejezésformákon és a hagyományos standos megjelenéseken. Küldetésünk, hogy az alapos tervezés és a minőségi lakberendezés értékeit széles közönséghez juttassuk el, ezzel is élénkítve a hazai designkultúrát. A jelen értékei mellett a múltat és a jövőt is szem előtt tartjuk. Kiemelt figyelmet fordítunk a több évszázados design örökség értékeinek és történeteinek feltárására, és a jövő tervezői generációjának felkutatására és inspirálására. A gyártói és kiállítói megjelenések mellett egyéni tervezőknek is lehetőséget biztosítunk a bemutatkozásra. ” – folytatja Zita.

A szervezők egyik kiemelt együttműködő partnereként a Lakberendezők Országos Szövetsége (LOSZ) a közízlés formálása mellett a hazai design erők összekovácsolását és inspirálását tartja a rendezvény legfontosabb küldetésének. Bíznak abban, hogy a háromnapos rendezvénynek köszönhetően széleskörű párbeszéd és kollaboráció indul el a résztvevő partnerek között, melynek köszönhetően számos új ötlet és projektek születik és valósul meg a közeljövőben.

„A S/ALON BUDAPESTen a tervezőknek, forgalmazóknak és gyártóknak közösen kell létrehozniuk valami látványosat és különlegeset – hangsúlyozta Ács Erzsébet, a LOSZ elnöke. A hazai designkultúrában soha nem volt példa ilyen típusú rendezvényre, jóllehet, a gondosan tervezett otthonok iránti igény egyre növekszik Magyarországon is. Mind szélesebb rétegeknek fontos, hogy saját lakókörnyezetüket, otthonukat gondosan átgondolt térstrukturálással és ergonómiával alakítsák ki. A legtöbb időt ma már a munkahelyünkön töltjük, aminek következményeként felértékelődik az otthon jelentősége, az otthon, ahol pihenhetünk, ahová visszavonulhatunk, ahol kikapcsolódhatunk. Mindenkinek mást jelent ez a szó, a lényeg, hogy a tulajdonos magáénak érezzen minden egyes apró részletet. ”

PandArte