Ezek lesznek 2019 színtrendjei a lakberendezésben

2018. november 09.
Az erdő zöldje, finomabb terrakották és minimalista krémárnyalatok uralják majd 2019 trendi belső tereit.

Erdőzöld modern kivitelben

A természet inspirálta zöld színek a növények gyógyító energiáit igyekeznek majd becsempészni a lakásokba. A PPG „Night Watch” névre keresztelt árnyalata például jó példa erre – gazdag, telt zöld, ami a fenyvesek hangulatát idézi.

Vidám sárgák

2019-ben végre az optimista, vidám színek is betörnek az otthonokba! Merész sárgák és narancsok lesznek a trendszínek között, – például Sherwin Williams Afternoon árnyalata – melyeket remekül párosíthatunk hűvösebb árnyalatokkal, például kékekkel, bézsekkel és pinkekkel is.

Minimál krém

A minimál-mánia még mindig hódít, szóval akkor sem foghatunk mellé, ha visszafogott krémárnyalatokat választunk lakásunkba 2019-ben. Külön jó ötlet lehet krémszínekbe borítani a szűkösebb tereket, hiszen tágasabb, világosabb végeredményt érhetünk el velük. Jó példa lehet Benjamin Moore Balboa Mist árnyalata!

Finom terrakotta

A Marokkót idéző nomád stílusú kiegészítőkhöz és natúr bútorokhoz remekül passzolnak a terrakotta színek. Ne ijedjünk meg ettől a merész árnyalattól, lehet visszafogottabb, kicsit pasztellebb árnyalatban is használni – nézzük meg Sherwin Williams Cavern Clay színét, biztosan nem fogunk tudni ellenállni neki!