Élőben imádhatjuk a Magic Mike táncait

2018. december 02.
A Magic Mike című film vagy szimplán a kidolgozott férfitestek rajongói most nagyon boldgok lehetnek, ugyanis élő show lesz Channing Tatumék forrói táncaiból.

A Magic Mike (és később a Magic Mike XXL) egészen más oldaláról mutatta meg nekünk a férfi sztriptízt: az Alul semmi vicces bénázásokra fókuszáló ábrázolása helyett megmutatta, milyen vérprofi előadók tudnak lenni a férfiak és milyen elképesztően kreatívan, néha tényleg művészi módon tudják használni a testüket.

A film nézése közben valószínűleg rengeteg nő kívánta, hogy ő is a közönség sorai között lehessen, most pedig úgy néz ki, ez az álom végre valóra válhat. A Channing Tatum által megálmodott Magic Mike Live ugyan egy ideje már futott Las Vegasban, nemrégiben jelentették be, hogy a show-t Londonba is elhozzák. Szóval talán sosem voltunk ennyire közel az élményhez!

Sajnos Channing Tatum nem lép fel az előadásokon, bár megígérte, hogy az egyikre benéz, amint újra formába lendül. A show-n egyébként unikornispénzzel lehet dobálni a táncosokat, akik állítólag a közönség minden tagjának testközelből is megmutatják szexi táncukat!