Dobd fel az otthonod látványos falipanelekkel!

2018. december 08.
Fotók és festmények felaggatása helyett miért ne boríthatnál be egy teljes falfelületet? Mutatunk néhány izgalmas falipanelt az absztraktól a merészen át a klasszikusig.

Egy falipanel azért is lehet jó megoldás, mert a festéssel járó erőlködés nélkül boríthatunk be egy teljes falfelületet. A fotókkal és festményekkel való dekorálás helyett így jóval látványosabb végeredményt kapunk, ráadásul manapság rengeteg izgalmas és stílusos darab közül válogathatunk.

A népszerű francia Élitis márka új, Panoramique névre keresztelt sorozata például 72 nagy formátumú falipanelt tartalmaz, melyek döntő többsége most debütáló, különleges modell. A 3–4 méter szélességű és 3 méter magasságú panelek között található absztrakt festményt imitáló, graffitire emlékeztető, rajzolt, festett vagy metszetre hasonlító felület, virágminta vagy éppen fotórealisztikus kép. A Panoramique kollekció viniltapétái rafiát, selymet, lent, szalmát és egyes esetekben fémet is utánoznak – a minél erőteljesebb látvány, valamint a tapintásra is feledhetetlen, egyedi élmény érdekében.

 

A gazdag kollekció már elérhető a Hephaistosban!