Így csinálj egy darabka Paradicsomot az erkélyedből

2018. június 02.
Ha már annyira szerencsés vagy, hogy van erkélyed, érdemes beleölni egy kis energiát, hogy igazán hangulatos zug lehessen belőle. Egy kis átalakítás, és garantáltan ott akarod majd tölteni az egész nyarat!

Használj fényeket!

Talán a leglátványosabb különbséget az jelenti, ha veszünk néhány jópofa fényfüzért, ugyanis elképesztően jól mutatnak a sötétben a világító kis pontok. Használjunk bátran sokat belőlük, keverjük mécsesekkel és különböző színű fényekkel!

Hey Babes 🌹✨ Here it is : The new outside dining area ❤️ It‘s sooo cosy & romantic 😍 What do you think? Wish you a lovely evening 😚 ⠀ ⠀⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀ ————————————————————- ⠀ ⠀⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀ N‘abend ihr Süßen 💋💫 Endlich bin ich mit meiner kuschligen Essecke fertig 🙈So romantisch – hach 😍 Meint ihr nicht? ❤️ Ich hoffe ihr lasst den Tag ebenfalls ruhig ausklingen 🌹 ⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ #balcony #balkonien #summerisfinallyhere #cosyplace #romanticdinner #candlelight #mywestwingstyle #mynordicroom #easyinterieur #bohostyle #bohointeriors #studenthome #smallapartment #bohospace #cosyhome

A post shared by BECKY ♥ | Student (@villa.snowwhite) on

Tenyérnyi dzsungel

A másik alapvető fontosságú dekorelemet a különböző növények jelentik. Nagyon jó érzés kiülni a buja zöldbe, ráadásul így a város közepén is a természetben érezhetjük magunkat egy kicsit.

Kényelmes kuckó

Akkor fogjuk igazán szeretni erkélyünket, ha be tudunk rendezni egy kényelmes kis zugot magunknak. A hely függvényében vannak erre lehetőségeink, de egyszerű kerti székek helyett mindenképpen érdemes inkább valamilyen heverőt, kisebb kanapét esetleg raklapból épített egyedi bútort kirakni, hogy elnyúlhassunk erkélyünkön egy csésze kávéval vagy egy pohár borral a kezünkben.

Dekorálj bátran!

Vannak például masszív, kültéren is bátran bevethető tapéták, amiket felapplikálhatunk egy-egy kisebb falrészre és érdemes lehet néhány különlegesebb bútort is venni. Mutatunk is két szuper inspirációt: