Ismét tehetsz egy lépést a vakvezető kutyákért

2019. április 26.
A Vakvezető kutyák világnapján, most szombaton a legnagyobb hazai jótékonysági sétát szervezi meg a Dorko a Városligetben. A kezdeményezés célja, hogy minden magyar vak ember mellett legyen egy segítőkutya.

A Dorko nemcsak negyedik éve hívja fel a figyelmet a segítőkutyák és kiképzőik fontosságára, hanem idén meg is szervezi a legnagyobb hazai jótékonysági sétát Loyalty is Royalty néven, amelyhez idén, április 27-én, szombaton 14 órától lehet csatlakozni a Városligetben.

Az érdeklődők a vakvezető kutyák és kiképzőik mellett számos neves sportolóval és hazai zenészekkel, is találkozhatnak, hiszen a kezdeményezés mellé többek között olyan támogatók álltak, mint a Halott Pénz csapata, Dukai Regina, Deniz, Fodor Rajmund, Lipcsei Betta, Juhász Roland, Nagy László, Ungvári Miklós, Kucsera Gábor vagy Fenyvesi Zoltán.

„Negyedik éve igyekszünk segíteni az MVGYOSZ kutyaiskoláját, idén viszont egy új aktivitással készülünk, ami reményeink szerint sok embert megmozgat majd és hozzájárul, hogy teljesítsük célkitűzésünket, miszerint minden magyarországi vak ember mellé kerülhessen segítőkutya” – nyilatkozta Kiss Ramóna, a Dorko kreatív igazgatója.

Dukai Regina

A Városligetben felállított ideiglenes DRK pontban levásárolható támogatói vouchert válthatnak ki a résztvevők és ezáltal hozzájárulhatnak egy újabb vakvezető kutya beidomításához. A szervezők minden kutyabarátot és négylábút szeretettel várnak a rendezvényre.

A programról bővebben:

www.loyaltyisroyalty.hu

Facebook-esemény