Beach Bash partik a balatoni strandon

2019. július 05. |

A vízparti lazulás új formáit ismerhetjük meg a Balaton Sound három vadiúj strandján, a Gold, a White és a Red Beachen, minden nap 16.30 és 18.30 között.

A fancy partisorozat július 3-án indult a Gold Beachen a Welcome Party-val, ahol a szegedi szépségverseny szereplőivel, egy pohár pezsgő és szuper kiegészítők társaságában bulizhatnak a partiarcok. Másnap jött a Neon Bash a Red Beachen, ahol neon testfestés és hatalmas parti vár mindenkire, ráadásul a lenyűgöző utcaszínházakba is belenézhetünk.

Július 5-én pedig indul a Glam Beach Party a White Beachen: Kerényi Virág divattervező és Lakatos Márk stylist extrém show-ja őrjíti meg a partit, amit a Wonderland Show Company rendez. A zenéket DJ Poli és DJ Bootsie szolgáltatja és a vállalkozó kedvűek bátran vonulhatnak majd legdivatosabb szettjeikben a pop-up catwalkon.

Július 6-án a már ismert Mattress Madness indul a White Beachen, ahol a legfontosabb partikellékek a felfújható matracok lesznek. Az utolsó Sound napon a Masquerade hív mindenkit a Gold Beachre, hogy elkápráztassák a fesztiválozókat a legkülönlegesebb jelmezekkel. „Hozd ki a body-dat a Beach Bash partikra, hiszen minden test strandra kész beach body! Készítsük ki a legjobb parti szettet, mert fantasztikus hosszú hétvége ígérkezik a Balaton Sound alatt” – buzdít mindenkit Lakatos Márk, a Glam Beach Party kreatív igazgatója, aki az idei fesztivál új VIP koncepciójának art directora is.

Ahogy a Glam Beach Party-n arra ösztönzik a látogatókat, hogy minél extavagánssabb és divatosabb ruhákat merjenek viselni a partikon, úgy az új helyszínen a Sound of Style az ehhez kapcsolódó beauty stílusokat, megoldásokat kínálja a fesztiválozóknak: lesz tetoválószalon, borbélyszalon, csillámfestés, fodrászat is, emellett extrém hajfonásokat is készíttethetnek maguknak a bevállalósabbak.

Fotó: Kálló Péter – RockstarPhotographer

Szólj hozzá te is!

Még több Életmód

Turbózzuk fel ősszel az immunrendszerünket természetesen! csipkebogyó

Turbózzuk fel ősszel az immunrendszerünket természetesen!

Miért olvasd el ezt most hangosan? felolvasás

Miért olvasd el ezt most hangosan?