Beach Bash partik a balatoni strandon

2019. július 05.
A vízparti lazulás új formáit ismerhetjük meg a Balaton Sound három vadiúj strandján, a Gold, a White és a Red Beachen, minden nap 16.30 és 18.30 között.

A fancy partisorozat július 3-án indult a Gold Beachen a Welcome Party-val, ahol a szegedi szépségverseny szereplőivel, egy pohár pezsgő és szuper kiegészítők társaságában bulizhatnak a partiarcok. Másnap jött a Neon Bash a Red Beachen, ahol neon testfestés és hatalmas parti vár mindenkire, ráadásul a lenyűgöző utcaszínházakba is belenézhetünk.

Július 5-én pedig indul a Glam Beach Party a White Beachen: Kerényi Virág divattervező és Lakatos Márk stylist extrém show-ja őrjíti meg a partit, amit a Wonderland Show Company rendez. A zenéket DJ Poli és DJ Bootsie szolgáltatja és a vállalkozó kedvűek bátran vonulhatnak majd legdivatosabb szettjeikben a pop-up catwalkon.

Július 6-án a már ismert Mattress Madness indul a White Beachen, ahol a legfontosabb partikellékek a felfújható matracok lesznek. Az utolsó Sound napon a Masquerade hív mindenkit a Gold Beachre, hogy elkápráztassák a fesztiválozókat a legkülönlegesebb jelmezekkel. „Hozd ki a body-dat a Beach Bash partikra, hiszen minden test strandra kész beach body! Készítsük ki a legjobb parti szettet, mert fantasztikus hosszú hétvége ígérkezik a Balaton Sound alatt” – buzdít mindenkit Lakatos Márk, a Glam Beach Party kreatív igazgatója, aki az idei fesztivál új VIP koncepciójának art directora is.

Ahogy a Glam Beach Party-n arra ösztönzik a látogatókat, hogy minél extavagánssabb és divatosabb ruhákat merjenek viselni a partikon, úgy az új helyszínen a Sound of Style az ehhez kapcsolódó beauty stílusokat, megoldásokat kínálja a fesztiválozóknak: lesz tetoválószalon, borbélyszalon, csillámfestés, fodrászat is, emellett extrém hajfonásokat is készíttethetnek maguknak a bevállalósabbak.

Fotó: Kálló Péter – RockstarPhotographer