Egy jó ébresztőórával könnyebb a reggel

2019. július 27.
A legtöbben reggel valamilyen riasztásra ébredünk, a mobilra, régimódi vekkerre vagy a gyerekekre. Persze az okostelefon remek megoldás, ám választhatunk sokkal személyre szabottabb ébresztőórát, amit garantáltan nem tudunk egy ujjmozdulattal elhallgattatni, azután visszaaludni.

Mindenki habitusához más ébresztőóra illik, hiszen van aki reggel könnyen kipattan az ágyból, míg más fél órán át is képes megnyomni a szundi gombot.

Napfény-imitáció a morcos ébredőknek
Gondoljunk bele, milyen lenne, ha az éles hang helyett a felkelő nap sugarai simogatnának gyengéden, függetlenül attól, hánykor kelünk és mennyi fény szűrődik be a szobánkba? A Philips Wake-Up Light ébresztő óra fokozatosan egyre több fénnyel árasztja el a szobát, ahogy közeledik a beállított ébredési idő, így sokkahatás helyett természetesen, lépésről-lépésre ébredünk fel.


Aromadiffúzoros óra a stresszelőknek

Az Anthropologie órája sosem pihen: riasztó, párologtató és hangszóró egyben. Este az elalváshoz, és a reggeli ébredéshez is párologtathatunk nyugtató illatokat, miközben kedvenc, lágy dallamunkat állíthatjuk be ébresztő vagy altató zenének.


Teafőző és ébresztő egyben
Az ágyból kikelve már vár a gőzölgő tea? Mintha ébren álmodnánk tovább, hiszen a Swan teafőzős ébresztóőra a belállított időpontra megfőzi nekünk a teát a kedvenc teafüvünkből, amit előző este bekészítettünk, majd fel is ébreszt minket.


Klasszikus vekker a hagyományok kedvelőinek

Antik darabnak tűnik, ám nagyon is modern vekker, melyet egyszerűen beállíthatunk, és a klasszikus óracsörgésre ébredhetünk. Ráadásul apró mérete miatt a legkisebb éjjeliszekrényen is remekül elfér.

 

Forrás: Apartment Therapy
Fotó: Unsplash, Amazon, Anthropologie