Te is lehetsz 2019 szabadúszója!

2019. november 10.
A tavalyi nagy sikerre való tekintettel a work.buzz csapata idén is megszervezi Az év szabadúszója versenyt. Így szeretnék népszerűsíteni a szabadúszó életformát és emelni a presztízsét.

Nevezni öt kategóriában lehet:

Minden évben kiemelt figyelmet kapnak a kisgyermekük mellett szabadúszóként, egyéni vállalkozóként dolgozó édesanyák, ezért külön kategóriában is indulhatnak. A nyereményeket is speciálisan az ő igényeikre szabták: life coaching és online megjelenés mellett stílustanácsadásban is részesülhetnek.

A 2019-es évben pedig a tanulmányaik mellett munkát vállaló fiatalokra szeretnék még külön is ráirányítani a figyelmet, ezért új kategóriát hozott létre számukra, értékes nyereményekkel, köztük egy PS4 játékkonzollal.

A work.buzz platform egy új munkaerőpiaci trendre épül: McKinsey Global Institute Európára és az Egyesült Államokra kiterjedő felmérése alapján legalább 162 millió ember tekinthető már szabadúszónak. Ez a szám 20-30%-át teszi ki a munkaképes korú lakosságnak. Az egyik legsikeresebb szabadúszó munkaközvetítő platform az Upwork.com és az amerikai szabadúszó szövetség becslése alapján 2027-re a fejlett gazdaságok munkaerejének várhatóan több mint fele dolgozik majd független formákban.

A work.buzz összekapcsolja a vállalatokat és a szabadúszókat egymással, miközben mind a vállalatok HR-menedzsmentigényeit, mind a szabadúszók marketingigényeit ki tudja elégíteni.

Nevezni december 10-ig lehet. Bővebb információ: work.buzz/azevszabaduszoja