Inspirálódjunk karácsonyfadíszítéshez a hírességektől

2019. december 22.
A közösségi oldalaknak hála alaposan megnézhetjük, milyen lesz az idei karácsonyi dekoráció a sztárok otthonaiban. A Beckham-villától a Fehér Házon át Reese Witherspoonig: merítsünk ihletet a hírességek karácsonyfáiból az idei díszítéshez és a fa vásárlásához.

Ha szükségünk van egy kis inspirációra a karácsonyi hajrában a fadíszítés ügyében, a legegyszerűbb, ha körbenézünk, a hírességek hogyan dekoráltak idén – Jennifer Garner óriásfájától Victoria Beckham csúcsdíszéig.

Jennifer Garner és az óriásfenyő
Jennifer Garner karácsonyfája egy kisebb város főterére is elég nagy lenne. A 47 éves színésznő és volt férje, Ben Affleck közösen választották ki még november végén a megfelelő fát, ám úgy tűnik, eltévesztették a méretet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Go big or go home 🤷🏻‍♀️😬. #aggressivechristmas 🎄🎄🎄🤶🏻

Jennifer Garner (@jennifer.garner) által megosztott bejegyzés,

“Azt mondtam a gyerekeknek, hogy idén lehet nagyobb a karácsonyfánk, mivel bérelt házban lakunk, aminek hatalmas előtere van. Aztán kiszállították, és egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy mi ezt a fát akartuk” – mondta Jennifer Garner a videóban, amiben megmutatta a gigantikus fenyőt.

Victoria Beckham és a csúcsdísz
A divattervező a minimalizmus híve, ám híres remek humorérzékéről. A londoni Dover Streeten található üzletének karácsonyfájáról osztott meg képet közösségi oldalán: Victoria Beckham karácsonyfáján egyértelműen a csúcsdísz a lényeg, ami nem más, mint önmaga, még a Spice Girls korszakból.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

You know it is Christmas when Posh Spice gets on the tree at Victoria Beckham Dover St! Kisses 🎄🎄🎄 X VB #VBDoverSt

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés,

Milla Jovovich nem csak a karácsonyfáját mutatta meg
Milla Jovovich születésnapi posztjában mutatta meg karácsonyfáját és szépen gömbölyödő hasát is. A Hellboy színésznője azt is elárulta, hogy 44. születésnapja nem is lehetne boldogabb, hiszen gyermekei fánkcsokorral és lufikkal köszöntötték, ráadásul a megevett sütemények nem estek áldozatul a várandósság okozta rosszullétnek sem.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Who’s birthday, little ol me?😘 First of all, thanks to everyone for their messages and well wishes on my big day today! I can’t tell you how good it makes me feel to receive so much love from you all! I also want to say how tremendously grateful I am for all my blessings today. To be 44 and pregnant is already such a miracle and a god send, but on top of it, to have been woken up to a donut bouquet (there should literally be no other kind😆🍩) and balloons from my amazing children was the most incredible feeling in the world! Even despite me wanting to throw up after eating so many donuts at 7am!😂My heart is so full today!!! I send you all so much love!!❤️❤️❤️

Milla Jovovich (@millajovovich) által megosztott bejegyzés,



A Fehér Házban egy fa nem elég
A tavalyi év vérvörös karácsonyfái után idén klasszikusabb vonalat követ az amerikai elnök rezidenciájának karácsonyi díszítése – a fehér, ezüst és arany dominál a Fehér Házban.

A Kardashian-klán fája ragyogó és rózsaszín

A Kardashian család a karácsonyfa díszítését sem bízza a véletlenre. Khloe Kardashian idei dekorációját Jeff Leathem díjnyertes dizájner tervezte.

View this post on Instagram

🎄 @jeffleatham 🎄

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

A púderrózsaszín és a piros dominál a nagy családi karácsonyfán, míg az egyéves True Thompson saját élénk rózsaszín fát kapott.

Reese Witherspoon lemaradt a díszítéssel
Az Oscar-díjas színésznő még csak a fa kiválasztásánál tart, ám nagyon lelkes. Ő személyesen választ fenyőt, valószínűleg nem szeretne abba a hibába esni, mint kolléganője, Jennifer Garner.

Forrás: Marie Claire Australia
Fotó: Unsplash