4 alternatív karácsonyfa fenyő helyett

2018. december 12.
Praktikus vagy környezetvédelmi okokból, de akár a vagány dizájn jegyében is dönthetünk úgy, hogy fenyő helyett valamilyen izgalmasabb karácsonyfa-alternetívát választunk. Mutatunk néhány szuper ötletet!

Hófehér egyszerűség

Egy egyszerű állványból, fából összetákolt szerkezetből is lehet csodaszép karácsonyfa. A minimál formához jó ötlet lehet a díszeket is monokrómra hagyni.

Fali fenyő

Néhány jelzésértékű ággal a falra applikálhatjuk saját készítésű karácsonyfánkat, a rusztikus hatást pedig meleg fényű égősorral tehetjük igazán otthonossá. Villámgyorsan elkészíthető, az ágak begyűjtése pedig családi programnak sem utolsó.

Minimál megoldás

A letisztultság, a geometriai formák és a minimalizmus hívei imádni fogják az alábbi karácsonyfát! A síkbeli formát az egyszerű, neutrális árnyalatú füzér emeli térbe, így tényleg különleges és látványos végeredményt kapunk.

Ünnep a cserépben

Először is egy nagyobb, szép vázára lesz szükségünk az itt látható megoldáshoz, ehhez válogathatjuk össze ízlésünk szerint a díszeket. Egy ilyen „karácsonyfa” még a legdizájnosabb otthonban is jól mutat majd.

Kattintsatok, ha szeretnétek még több alternatív karácsonyfa-ötletet látni!