5 tech kütyü, ami a nők fejét is elcsavarja

2020. június 01.
A barátnők közti csevegésnek sosem tárgya, de mégis része a nők életének – mi az? Hát persze, hogy a tech kiegészítők! Attól, hogy a nők többsége nem foglalkozik a technikai részletekkel, napi szinten használják és keresik a praktikus megoldásokat, és nem utolsó szempont, hogy az outfithez is passzoljon és stílusos legyen. A Niceboy összegyűjtötte az öt leghasznosabb csajos kiegészítőt, amely előtt bármelyik nő meghajlik.

Csuklóra szerelhető személyi edző

Vonzó lehet, ha egy kisportolt személyi edző diktálja a tempót kifulladásig, de sokszor egyszerűbb egy okosóra, ami monitorozza az edzésünket, rögzíti a teljesítményt, sőt akár még a sportolást követő professzionális tanácsadásra is képes. Úgy lehetünk stílusosak, hogy közben a profi sportolókéhoz hasonló edzéstervet dolgozunk ki magunknak kültéri vagy beltéri mozgásformákhoz egyaránt. Így garantáltan nem hallgatja végig az egész edzőterem a személyi edző ránk mért csapásait.

okosora

35 órányi csevegés

Minden nő álma, hogy órákon át telefonálhasson, ráadásul szabad kezekkel! Egy apró, fülbe helyezhető, vezeték nélküli fülhallgató nagy segítségünkre lehet egy többórás telefonos meetingnél, miközben a gyereket próbáljuk kordában tartani, vagy egy esti baráti csevegésnél vacsorakészítés alatt. Egyes modellek apró, tenyérnyi méretű töltőre csatlakoztatva akár 35 órán keresztül is bírják a strapát, és 10 méteres hatótávolságuknak köszönhetően nem szakad meg a zene, ha a szomszéd szobában folytatjuk a takarítást. Ráadásul sportolás közben a telefon előkotrása nélkül is tudunk hívást fogadni, ha életbevágóan fontos…

Dolgozz a parkból – laptop nélkül

Most, hogy a home office elfoglalta méltó helyét a munka világában, ráadásul a szabadba is kimerészkedhetünk, egészen hasonlóan dolgozhatunk, mint a méltán irigyelt freelancerek. Egy hordozható, telefonhoz csatlakoztatható billentyűzettel laptopcipelés nélkül tudunk dolgozni bárhonnan, majd zsebre vághatjuk az összehajtogatható, praktikus kütyüt. Életünk prezentációját ugyan ne így próbáljuk megszerkeszteni, de levelezéseket minden gond nélkül intézhetünk – akár egy séta során is idegörlő, telefonos pötyögés nélkül.

Olvastad már?

Fesztivál a nappaliban

Hol vannak már a szekrény méretű hangszórók, amikre olyan büszkék voltak a pasik! Egy kicsi, hordozható hangszóró óriási bulihangulatot varázsol a lakásba, elég csak a telefonhoz vagy a laptophoz csatlakoztatni, és már pöröghet is a kedvenc Spotify-playlist; a szomszédok legnagyobb örömére. A kis méretű hangszóró elfér a táskában, magunkkal vihetjük egy baráti piknikre is, hogy aztán minőségi, akár 360 fokos, térhatású hangzással élvezhessük a zenét a szabadban. Csak a többi kiránduló zenei ízlését ne sértse a szórakozásunk!

Egész évben nyári reggel

Imádjuk a reggeli kávézást, csak ne kellene átesni az ébredéssel járó kínokon, főleg egy sötét téli reggel, amikor szó szerint visszasírjuk a napfényes ébredést. Van, aki egy órán át szundizik, míg mások a sokkszerű, azonnali kelésre esküsznek; de abban egyetértés van, hogy ha rosszul indul a reggel, az az egész napra rányomja a bélyegét. Egy ébresztőfényes órával olyan, mintha egész évben nyár lenne: kellemes, természetes fényre ébredhetünk, a készülék ugyanis képes szimulálni a napfelkelte fényét. Ez jótékonyan hat a szervezet cirkadián ritmusára, jelezve, hogy eljött a megfelelő idő az ébredéshez. Ezután talán magunkon is meglepődünk, hogy milyen nyugalommal reagálunk a főnökünk idegtépő kirohanásaira a nap során…

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images