A járvány tökéletes mementója a maszk alakú vászontáska

2021. március 11.
A maszk alakú vászontáskánál semmi nem foglalhatná össze jobban a világjárvány korszakát, ráadásul a feliratok fontos üzenetet hordoznak.

A járvány elleni védekezésben kulcsszerepet játszó arcmaszk már több mint egy éve nemcsak része, de egyik legfontosabb eleme mindennapjainknak. Maszk nélkül nem szállhatunk tömegközlekedésre, nem mehetünk üzletekbe, de még az utcára sem léphetünk ki – nem túlzás azt mondani, hogy a maszk ennek a világjárvánnyal terhelt korszaknak a szimbóluma lett.

arcmaszk-taska-covid-divat

Épp ezért született meg a maszk alakú vászontáska is, ami egyfelől keserédes fricska ennek a nehéz érának, másfelől fontos kiállás a védekezés mellett. A letisztult, fekete és fehér színben érkező vászontáskák a sebészi maszkok pontos másai, ráadásul fontos feliratok is kerültek rá: a hashtag social distance és a „stop Covid–19” olyan üzenetek, amiket nem lehet elégszer hangsúlyozni olyankor, amikor sokan még mindig megkérdőjelezik a kötelező maszkviselést.

arcmaszk-taska-covid-divat

A táskák egyébként praktikus, kényelmes darabok, amikbe sok minden elfér, úgyhogy a járvány után is hűséges társaink lehetnek, miközben mindig emlékeztetnek majd minket a modern világ egyik legnagyobb kihívására.

arcmaszk-taska-covid-divat

Olvass tovább!