Geometrikus arcmaszkkal védekezhetünk a vírus ellen

2020. október 06. |

Úgy fest, hogy az arcmaszkok még jó sokáig életünk részét képezik, érdemes tehát beszerezni egy kényelmes – és akár stílusos darabot! Ilyet kínál a Los Angeles-i Zimarty stúdió is.

A Los Angeles-i Zimarty stúdió saját bevallása szerint „hordható építészetet” árul, vagyis igyekeznek ékszerekbe, kiegészítőkbe átültetni a letisztult, geometrikus építészeti formavilágot. Mivel 2020 legfőbb kiegészítője egyértelműen az arcmaszk, csak idő kérdése volt, hogy a márka ezen a téren is előrukkoljon egy variációval.

Az izgalmas, harmonikaszerűen redőződő zMaskot az origamitechnika ihlette, és természetesen nemcsak a külsőre fektettek nagy hangsúlyt, de a funkcionalitást is szem előtt tartották, így maszkjaik elvileg biztonságos alternatívát jelentenek a hagyományos darabok mellett. Külön szuper, hogy még a környezettudatosságra is gondoltak, így a maszkok könnyed, lebomló, természetes textilből készülnek. A mosható maszkok két színben (fekete és bézs) érkeznek, és itt lehet megrendelni őket.

Olvass tovább!

6 megfizethető arcmaszk, ami jól illeszkedik és még szép is

6 megfizethető arcmaszk, ami jól illeszkedik és még szép is

Az orvosi maszkok zöldeskékjén túl számos márka kínál szebbnél szebb maszkokat – de ami ennél is fontosabb, rengeteg jól szabott darabot is találunk a (web)shopok polcain, ami be is tölti az igazi funkcióját. Összegyűjtöttünk 6 szemrevaló, de mégis praktikus modellt, hogy megkönnyítsük a választást.

Szólj hozzá te is!

Még több Napi design