Minimalista szexjátékok okozhatnak örömet

2021. július 21.
Játékos külső, trendi cukorkaszínek, minimalista megjelenés, és ami a legfontosabb: valóban a női test igényeire szabott kialakítással érkeznek a modern szexjátékok és kiegészítők.

A New York-i Dame egy nők által alapított, kifejezetten a női igényekre fókuszáló, modern szexjátékokat és kiegészítőket gyártó vállalat, ami letisztult kütyüivel igyekszik örömöt okozni a nőknek. Fő küldetésüknek azt tartják, hogy segítsenek megszüntetni a „nemek közötti orgazmusszakadékot”, és hogy olyan eszközöket gyártsanak, amiket szégyenérzet nélkül használnak a nők – sőt, amiket nyugodt szívvel hagynak az éjjeliszekrényükön.

A hagyományos vibrátorok mellett gyártanak kimondottan a csikló izgatására kifejlesztett játékszereket és más izgalmas termékeket is – az Arousal Serum például olyan vegán, cruelty-free szérum, ami állítólag fokozza idegvégződéseink érzékenységét és felkorbácsolja érzékeinket. De a Dame szakemberei a higiéniára is gondoltak: új termékeik között piacra dobtak egy fertőtlenítőt is, amivel minden használat után megtisztíthatjuk a szexkütyüket.

Az eszközök trendi színekben, minimalista formákkal érkeznek, de az egyszerű külső szinte mindig modern technológiát rejt: a legtöbb eszköz USB-vel tölthető, és állítható intenzitású, attól függően, hogy épp milyen erős ingerlésre vágyunk.

Forrás: Design-Milk

Olvass tovább!