Póknagymama és erotikus kezek magyar legyezőkön

2021. augusztus 13. |

Izgalmas mitológiai történetek, a természet formái, a modern és a hagyományos találkozási lehetőségei inspirálják a Bzzz Fans legyezőket.

Korábban Feltörekvők rovatunkban mutattuk be a Bzzz Fans mögött álló alkotókat, Patkós Lucát és Mészáros Szanit, most pedig a nyári forróságra való tekintettel újra megmutatjuk izgalmas legyezőiket!

Első kollekciójukból két kedvencet emelünk ma ki: a Kokyangwuti, vagyis a „Póknagymama” a hopi indiánok folklórjának szereplője, segítő, bölcs teremtő istenség. A Shibari legyező mintáját a kapcsolódások és az érzékiség ihlették. A bondage fülledt szexuális szubkultúráját megidéző kötélmotívum az erotika mellett a kötődés asszociációját is megteremti, amit az alkotók a táncparketten átélt, gyakran egészen eksztatitkus közösségélménnyel állítanak párhuzamba.

A legyezők vizuális világára letisztultság és az elsődleges színek minimalista használata jellemző – mi nagyon reméljük, hogy hamarosan újabb minták is érkeznek!

Fotók: Bzzz Fans

Olvass tovább!

Gyönyörű színek és formák az Anka Fans nyári szériájában

Gyönyörű színek és formák az Anka Fans nyári szériájában

Idén második kollekcióját mutatja be az Anka Fans kiegészítőmárka, melynek célja, hogy egy olyan időtálló kiegészítővel segítse a női önbizalom visszaépítését, mint az erőt és femininitást szimbolizáló legyező. Az új széria darabjait a fülledt nyári nappalok inspirálták, ami az intenzív színvilág mellett a fátyolos, finom motívumokban köszön vissza.

Szólj hozzá te is!

Még több Életmód

7+1 tipp az egészséges szemekért egészség

7+1 tipp az egészséges szemekért