Merész színek és vad printek Zandra Rhodes és az IKEA közös kollekciójában

2021. szeptember 02.
A svéd bútoróriás ezúttal Zandra Rhodes brit divat- és textiltervezővel szövetkezett, hogy megalkossák vibráló közös kollekciójukat.

Fodrokkal díszített pink szatyor, óriási, pszichedelikus virágot formázó szőnyeg és izgalmas, indigókék váza is található az IKEA és Zandra Rhodes közös kollekciójában. A brit divat- és textiltervezőről lehet tudni, hogy bátran nyúl vad színekhez és merész printekhez, ez a glam rock hangulat pedig a svéd bútorgyártóval közös munkájában is visszaköszön.

ikea--zandra-rhodes-karismatisk-kollekcio

A KARISMATISK névre keresztelt kollekcióhoz 26 izgalmas tárgy készült: főleg olyan dekorációs elemek, mint a párnahuzat, a különböző vázák vagy épp szőnyegek, de alkottak lámpaernyőt és szabadon felhasználható textilt is. A termékeket megvásárolhatjuk önmagukban, statement darabokként, de a merészebbek nyugodtan halmozhatják is a mintákat és színeket. A limitált kollekció szeptemberben érkezik az üzletekbe, az alkotók pedig bíznak benne, hogy ezekkel a vidám, vagány darabokkal bárki könnyedén feldobhatja kicsit az otthonát.

ikea--zandra-rhodes-karismatisk-kollekcio

ikea--zandra-rhodes-karismatisk-kollekcio

Forrás: HouseBeautiful Fotó: GettyImages, IKEA

Olvass tovább!