Mediterrán hangulat Los Angeles kellős közepén

2021. szeptember 13.
Meleg színek, fából készült vintage bútorok és marokkói szőnyegek harmóniája garantálja az otthonos, mediterrán hangulatot a Los Angeles-i Alsace Hotelben.

A NMDA Architects stúdió által épített szálló több mint 2000 négyzetméteren terül el, ahol – a 48 szobán és az óriási kültéri medencén túl – gondosan berendezett, mediterrán hangulatúra álmodott belső terek várják a vendégeket.

A Los Angelesben található Alsace Hotel enteriőrjeit a brooklyni Home Studios szakértői alakították ki, ötözve a meleg faburkolatokat, a letisztult kőfelületeket és az otthonos textileket. A belsőépítészek a környék építészetéből merítettek inspirációt: a dél-kaliforniai napsütés által megidézett mediterrán stílus köszön vissza a belső terekben, amik az épület strukturális elemeiben is megjelennek – ilyen például a piszkosfehér, texturált kőburkolat vagy a terrakotta csempe.

A szobákba marokkói szőnyegeket, vintage fabútorokat és melegfényű lámpákat helyezetek el, megteremtve ezzel az otthonosság érzetét, miközben minden szobának igyekeztek egyedi karaktert adni egy-egy különlegesebb dizájn- vagy műtárgy segítségével.

Forrás: Dezeen Fotó: Andrew és Gemma Ingalls (Dezeen)

Olvass tovább!