A Google segítségével eredt Verne nyomába a magyar illusztrátor

2021. szeptember 16.
Kovács Lehel a Google Street View segítségével követte a híres Verne-regény útját, végül pedig izgalmas kiadvánnyá fűzte össze az illusztrációkat.

A karantén alatt valószínűleg sokan ültek a számítógép előtt, hogy izgalmas külföldi helyszínek fotóit pörgetve kárpótolják magukat az elmaradt utazásokért. Kovács Lehel illusztrátor nem pazarul beállított fotókon, hanem a Google Street View valóságán keresztül szakadt ki a pandémia alatti mindennapokból, virtuális utazásaiból pedig egy izgalmas kiadványt is összeállított.

kovacs-lehel-illusztracio-google-vilag-korul

Ahogyan a projekt Kickstarter-oldalán írja, Lehel számára az egyik leginkább pihentető tevékenység a Google térképének böngészése. Az illusztrátor Verne Gyula 80 nap alatt a Föld körül című regényének állomásait követve alkotta meg a 128 oldalból álló könyvet, ami jelenleg a közösségi finanszírozós oldalon gyűjt a debütálásra.

Az alkotó megosztott néhány kedvcsináló oldalpárt is az izgalmas, dinamikus vonalvezetésű rajzokból, és külön jó hír, hogy ha valaki nagyon beleszeretne egy-egy helyszínbe, még akár nagy méretű printet is kérhet belőle!

kovacs-lehel-illusztracio-google-vilag-korul kovacs-lehel-illusztracio-google-vilag-korul

Olvass tovább!