Láthatatlanul dolgozik a diszkrét mellszívó

2021. december 01.
A mellre illeszkedő mellszívó használatához nincs szükség a kezünkre, és könnyedén elrejthető egy bővebb pulcsi alá.

A mellszívók néhány évtizede még leginkább ipari fejőgépekre emlékeztettek, mára azonban egyre több kényelmesen használható eszköz készül a szoptatós anyukáknak. Az Elvie innovációja ezeken is túlmutat: a vezeték nélküli, mellre illeszkedő szívó gyakorlatilag magától végzi a munkát, ráadásul – ha szeretnénk – diszkréten elrejtőzik a ruhánk alatt.

elvie-curve-mellszivo-szoptatas

Az Elvie Curve a szilikonrész mellhez nyomódásával keletkező természetes vákuumot használja ki, ezért nem kell bajlódni elemekkel vagy felöltéssel – mindössze annyi a dolgunk, hogy 2-3 percenként újra a mellhez nyomjuk a szívót, visszaállítva a vákuumot.

elvie-curve-mellszivo-szoptatas

Az Elvie Curve-öt női szakértők fejlesztették ki a nők igényeit szem előtt tartva. Olyan eszközt szerettek volna létrehozni, ami kényelmes az édesanyák számára, így például kulcsfontosságú volt, hogy használat közben szabad maradhasson mindkét kezük, ne kelljen tartani az eszközt. A mellszívót aztán hús-vér nők visszajelzései alapján tökéletesítették, hogy tényleg megfelelően illeszkedjen a nők mellére. A praktikus eszköz másik előnye, hogy akár út közben vagy a munkahelyen is diszkréten használható, így az anyukáknak akkor sem kell lemondaniuk az anyatejes táplálásról, ha sűrűbb az életük, vagy szeretnének visszatérni a munkaerőpiacra.

elvie-curve-mellszivo-szoptatas

Forrás: Dezeen

Olvass tovább!