Így lesz glampingélmény egy Teslából

2021. december 28.
A különleges kiegészítő a Tesla futurisztikus Cybertruck modelljéhez készült, és lehetővé teszi, hogy bárhol, bármikor élvezzük a glampingélményt.

Már nem kell lakókocsi ahhoz, hogy bárhol, bármikor „sátrat verhessünk” – néhány éve megjelentek a piacon az autók, furgonok mögé illeszthető mobilszállások, amik még elérhetőbbé teszik a glampingélményt. A FORM által megálmodott „kempingszett” a Tesla futurisztikus Cybertruck modelljéhez készült, belefér egy viszonylag kis méretű dobozba, és kényelmes, 7 négyzetméteres lakótérré alakítható.

tesla-glamping-form-camper

A kempingszett napenergiával működik, és mindössze öt perc alatt felállítható. Bár alapvetően a Teslához kell illeszteni, ha szükséges, önmagában is megáll. A kétszemélyes ágy mellett egy kényelmes és elég látványos minikonyha is helyet kapott benne, ahol szinte otthoni körülmények között főzhetünk, bárhol is vagyunk a világban.

tesla-glamping-form-camper

tesla-glamping-form-camper

Szerencsére a FORM Camper nem csak a Tesla Cybertruckhoz illeszthető: bármilyen furgonhoz passzol, ami megfelel a megadott paramétereknek, de a gyártó azért leszögezi, elsősorban a Teslához lett kialakítva, így azzal is működik a legjobban.

Forrás: Design-Milk

Olvass tovább!