Teljes magány és maximális luxus a lebegő minivillában

2021. december 14.
Az úszó szálláshely lehetőséget biztosít raftingra, jet skizésre, de akár a beépített jacuzzit is élvezhetjük a csillagos ég alatt.

A kígyófejű halak anatómiáját vette alapul a Dersyn Studio, mikor megalkotta a PLA2 névre keresztelt úszó konstrukciót: az egyik egység a hím hal külsejét imitálja (amely kisebb méretű és világosabb színű) a másik pedig a nőstényét, a végeredmény pedig azt a hatást kelti, mintha a két hal egymás mellett úszna a folyón.

thaifold-epiteszet-lebego-luxus-villa

A thaiföldi szálláshely rendhagyó jellegéből adódóan rengeteg izgalmas kikapcsolódási lehetőségeket kínál, ilyenek az extrém vízi sportok, mint a rafting vagy a jet ski, de a különleges elhelyezkedésnek köszönhetően már egy sima kültéri reggeli is pazar élmény lehet. A modern, letisztult berendezésű lakóegységek mellett helyet kapott rajta egy lounge-rész, ahol közvetlenül a víz felett lebegve pihenhetünk, illetve egy beépített jacuzzit és medencét is találunk rajta.

thaifold-epiteszet-lebego-luxus-villa

thaifold-epiteszet-lebego-luxus-villa

A teljes magányt biztosító, lebegő luxusszállás egyébként nemcsak a formavilágában, de anyaghasználatát illetően is izgalmas: a farészleteket rozsdás hatású, indusztriális fémelemek egészítik ki, a kilátás érdekében pedig nagy üvegfelületeket is kialakítottak.

thaifold-epiteszet-lebego-luxus-villa

Forrás: DesignBoom

Olvass tovább!