Ez az észbontó optikai illúzió elárulja, hogy versengő vagy brutálisan őszinte vagy-e

2022. október 06.
Sokféle optikai illúzió létezik, némelyik megváltoztatja azt, ahogyan a körülöttünk lévő világot látjuk, mások pedig felfedhetik személyiségünk rejtett aspektusait.

Az alábbi illúzió elárulhatja, hogy versenyző típus vagy-e vagy brutálisan őszinte. Minden attól függ, hogy mit látsz meg először a képen. A trükkös fotót egy Charles Meriot nevű felhasználó osztotta meg a TikTokon, és azonnal lenyűgözte vele a nézőket.

illuzio

A fekete-fehér képen két fehér ruhás, kártyákkal játszó lányt láthatunk – ám vannak, akik nem a lányok alakját szúrják ki először, hanem az általuk alkotott koponyaformát.

Te melyiket vetted észre először?

Meriot magyarázata szerint, ha a lányokat láttad meg kártyázni, akkor egy kifejezetten vidám és optimista szentély vagy. „Nagyon versengő vagy, és szeretsz mindenben nyerni” – tette hozzá.

Ha azonban a koponya tűnt fel hamarabb, az valami egészen mást jelent. „Ha a koponyát láttad meg először, az azt jelenti, hogy megbízható és őszinte vagy. A barátaid mindig számíthatnak rád, de néha olyan dolgokat is elmondasz nekik, amiket nem akarnak hallani.”

Fotó: TikTok/Charles Meriot

Ezt láttad már?