Három koktélrecept az újgenerációs jegesteával

2018. február 09. |

Múlt héten a Fuzetea bemutatkozó eseményén jártunk, ahol megismerhettük a mostantól nálunk is kapható jegestea fúziós finomságait. Az egzotikus díszletek között koktélként is kipróbálhattuk az itthon újdonságnak számító teát, ami annyira ízlett, hogy utánajártunk a titkos recepteknek, és elhoztuk nektek is. Jöjjön három isteni koktélrecept a hétvégére - a Kockás Streetbar receptúrája szerint.

A FUZETEA koktélokat a több fesztiválon is a „Legjobb koktélbár” címmel kitüntetett Kockás Streetbar fejlesztette ki a következő receptúrák alapján:

Fuze”Oak”tea:

4 cl Bacardi Oakhart rum, 2 cl lemon juice, 2 cl cukorszirup, bazsalikom levél, hibiszkusz-barackos FUZETEA
Dísz: menta spic szárított hibiszkusz
Zúzott jég, long-drinkes pohár

Fuzetea Sapphire:

4 cl Bombay Sapphire gin, 2 karika citrom, citrom-citromfű FUZETEA, leheletnyi tonik
Dísz: menta spic, szárított citrom
Zúzott jég, öblös boros pohár

Fuzetea Esposito:

3 cl Finlandia vodka, 1 cl Aperol, 20 cl lemon juice, 20 cl cukoszirup, mangó-kamilla FUZETEA, mangó
Dísz: menta spic, mangó
Nagy kocka jég, long drinkes pohár

Fotó: Profimédia – Red dot

Szólj hozzá te is!

Még több Gasztró