Lakosztályétterem és Sörbrunch: hétvégén nyit a Sörhotel

2018. február 16.
Az idén 100 éves Gellért Szálló csodás panorámájú apartmanjában rendezett „Lakosztályétteremmel” bővül az Indoor Sörfesztivál programja. A limitált létszámú prémium vacsorára már csak szombatra lehet jegyet venni, vasárnap pedig egy pazar Sörbrunch Capriccio zárja a III. Indoor Sörfesztivált, amit február 16-18 között rendeznek a Gellértben.

A Gellért Szálló védjegyének számít a csodás panorámájú 422-es luxusapartmanjában –ahol annak idején Jane Fonda, Kirk Duglas, a nepáli király, vagy Sir Andrew Lloyd Webber is megszállt – helyt kapó Lakosztályétterem. A limitált létszámú fine dining vacsorát a szálloda centenáriumi évének tiszteletére először, a III. Indoor Sörfesztiválon is megrendezik, ahol ez alkalommal a kortárs gasztronómia kiválósága, Orosz Gábor, a KIOSK Budapest executive chef-jének prémium kategóriás menüje kerül majd terítékre. A fogásokat pedig különleges italsor kíséri.A menü és az italsor, részletek és jegyvásárlás- (már csak szombatra) ITT.

Vasárnap pedig egy pazar Sörbrunch Capriccio zárja a III. Indoor Sörfesztivált, ahol korlátlan étel-, italfogyasztás és a fesztivál legjobb sörei várják a gourmand-okat. A menüsort Müncz Gábor, a Gellért vezető séfje sörökhöz passzoló ételekből állítja össze, benne meggysörös cékla shot, bécsi burgonyasaláta, füstölt pisztráng vörösbab salátával, jércemell szeletek paprika lekvárral, pácolt libamell savanyított hagymákkal, finomságok a spájzból és sajtfalatok almával, dióval.

Az ízes falatok mellett azért a főszerep a söré marad: az ország legnagyobb sörkocsmájában mintegy 100 fajta sört kóstolhatunk korlátlanul a 100 éves Gellértben.

További infók: indoorsorfeszt.hu