Mit esznek a modellek? – Gáll Franciska

2018. április 19.
Tényleg csak üres salátalevelek kerülnek a modellek tányérjára vagy a sztereotípiákkal ellentétben néha ők is megesznek egy szaftos hamburgert vagy két marék töpörtyűt? Gáll Franciskával debütál új rovatunk, melyben magyar modellek egy napi étkezését követhetjük végig.

Sziasztok, Gáll Franciska vagyok, modell, és imádok jókat enni!

Nem akarok senkit sem ámítani, ilyen-olyan tippeket adni, de a szüleimnek köszönhetően nagyon jó genetikát örököltem, ezért tényleg szerencsés vagyok, hogy szinte bármit megehetek. Természetesen, ha nem külföldön dolgozom, akkor más a helyzet. Itthon kicsit megengedhetem magamnak, hogy többfélét egyek, és nem kell annyira odafigyelnem a diétára, ami azért itt-ott néha meg is látszódik.

Egy külföldi divathét előtt pedig csak egészségesen étkezem, csökkentem a szénhidrát és édességek bevitelét, mert ott szigorúan megkövetelik a méreteket. Akkor szinte csak levest, salátákat, gyümölcsöket eszem és sokkal több folyadékot is iszom, de soha nem éheztetem magamat! Emellett heti 2-3-szor sportolok, aerobik edzéseken vagy pilates órákon veszek részt, kis súlyzókkal tartom formában magamat és az egészségemet.

Na de lássuk, akkor hogy is néz ki, egy napi étkezésem:

A reggeli a nap legfontosabb része, tényleg sosem hagyom ki, mindig zöld teával és joghurttal vagy zabkásával indítom a napot:

Ebédre, általában levest és tésztát vagy valamilyen húst eszek, körettel. A kedvenceim a pesztós, bolognai-s és carbonárás tészták, ezeket szinte mindennap tudnám enni. Imádom az olasz, a magyaros, a mexikói és az amerikai konyhát, ezért néha belefér egy jó nagy hamburger is:


A vacsorám általában egy könnyű saláta, vagy szendvics, hogy ne legyen megterhelő és nyugodtan tudjak aludni az éjszaka:

+1 :Az egyik kedvencem, amit modell létemre sokan nagyon viccesnek találnak, az a chilis bab! Ezt a barátom csinálta nekem először, akkor nagyon megtetszett, ízlett és azóta együtt szoktuk elkészíteni:

 

Nézzétek meg Gáll Franciskával készült exkluzív videónkat, melyben a modell a Marie Claire Fashion Days kulisszái mögött válaszol villámkérdéseinkre!