Tavaszi must have: homokszínek az arcon

2018. április 05.
Egyre növekvő elvárás a sminktrendek háza táján a természetesebb hatás. Ezt pedig mi sem tudja jobban megoldani, mint a megfelelő színhasználat – Páll Adrienn, a New School of Makeup vezető oktatója mutatja is, hogyan.
Modell: Papp Charlotte, smink: Varga Tímea – NSM Senior Team, haj: Lencsés Dóra, fotó: Jámbor Zsófia

A barnák analóg testvérszínei megunhatatlanul aratnak, hiszen mindenkinek jól állnak. A bőrünk színezete a bézs árnyalatainak halmazába tartozik, így a sokféle tónusban fellelhető homokszínek csodásan harmonizálnak velünk. Ahány táj, domborzat vagy éghajlat, annyiféle homokszín. Utazásaink során láthatunk aranyszínűt, téglás vörös árnyalatot, taupe színt és egészen bronzba hajlót. A nagy sminkgyártó cégek, nem hiába ezekből a színekből alkotják a legtöbb terméket. Akár szemhéjra, akár bronzolóra, akár szájszínre gondolunk, mindenhol megállják a helyüket.

Modell: Varga Vivien, smink: Hatos Bettina, haj: Hairbert Kornél, fotó: Jámbor Zsófia

Amit személy szerint a legjobban szeretek ezekben a földszínekben, az a diverzitásuk: minden haj-, ruha- és egyéb minket körülvevő színnel passzolnak, ráadásul megtartjuk velük arcunk organikus báját úgy, hogy már tavasszal a nap melegét varázsolhatjuk magunkra. Csak győzzünk kísérletezni a szebbnél szebb árnyalatok között!

Modell: Szeles Zsófia, smink: Tuna Fanni, haj: Lencsés Dóra, fotó: Jámbor Zsófia
Modell: Nagy Dorina, smink: Magdus Dóra, haj: Hairbert Kornél, fotó: Jámbor Zsófia