Kedvenc helyünk a héten: KIOSK

2018. augusztus 15.
Lenyűgözően merész, szofisztikált, egyedi vagy éppenséggel szupertrendi? Egy biztos, valamitől különleges és különlegesen jó, azaz igazi Marie Claire kedvenc. Sorozatunkban jellegzetes és izgalmas helyeket mutat be nektek kolléganőnk, Bodnár Zsófia.

A koktélbárok ugyan egész évben népszerűek, nem érdemes vitatni, hogy egy friss, gyümölcsös ital mégiscsak egy nyári estén esik a legjobban, főként egy szellős teraszon a Duna mellett. Erre ment rá a Kiosk, és csinál teltházat szinte minden este a terasz szezon óta. Kiderítettük, hogy mi népszerűségük titka, most pedig elmeséljük, milyen egy koktélozós kedd este a Kiosk teraszán.

A pirosgyümölcsös Rumli és kevésbé édes változata, a Gin&Tea 

Koktélokból és fantázianeveikből akad szellemes, kreatív és az ízlelőbimbókat azonnal beindító verzió is, szóval a döntés nem egyszerű. Tanácsot kértünk, és végül a két legfrissebb kreáció, a That’s the plan és a Flower Power került az asztalunkra. Élénkek, színesek és az ehető virágokkal a tetejükön igazi tengerparti feelingje lesz az ember lányának.

The Twisted Mai Tai

Ahogy Marshall az Így jártam Anyátokkal egyik részében aggódott, hogy a férfiak nem ihatnak színes, gyümis koktélokat egy buliban, itt ember legyen a talpán, aki ellen tud állni ezeknek a hawaii-i virágokkal díszített frissítőknek.

Akiknek a cukorszirup vagy a mangópüré túl édes, azoknak pedig ott vannak például a gin tonic extra mixei, ezekből a gyömbéres-uborkásat és csipkebogyósat kóstoltuk.

Minden asztalnál ülnek, mégsem tudod kívülről a szomszéd asztalnál ülők szerelmi történetét, megvan a privát szféra. Így mélyedtünk bele komolyabbnál komolyabb témákba az egyik legjobb barátommal, és repült az idő a minőségi koktélok mellett.

Mikor: egy órával a naplemente előtt!

Kiknek ajánljuk: akik értékelik és szeretik a rendhagyó és minőségi koktélkülönlegességeket, melyekkel máshol még biztosan nem találkoztak.

Árfekvés: a koktélok 1950-2950 Ft-ig kérhetők, a teljes itallapért kattints ide.

Marie Claire plusz: a bambuszból készített környezettudatos szívószálakkal azonnal levettek minket a lábunkról.

Szöveg és fotók: Bodnár Zsófia