Kedvenc helyünk a héten: KIOSK

2018. augusztus 15. |

Lenyűgözően merész, szofisztikált, egyedi vagy éppenséggel szupertrendi? Egy biztos, valamitől különleges és különlegesen jó, azaz igazi Marie Claire kedvenc. Sorozatunkban jellegzetes és izgalmas helyeket mutat be nektek kolléganőnk, Bodnár Zsófia.

A koktélbárok ugyan egész évben népszerűek, nem érdemes vitatni, hogy egy friss, gyümölcsös ital mégiscsak egy nyári estén esik a legjobban, főként egy szellős teraszon a Duna mellett. Erre ment rá a Kiosk, és csinál teltházat szinte minden este a terasz szezon óta. Kiderítettük, hogy mi népszerűségük titka, most pedig elmeséljük, milyen egy koktélozós kedd este a Kiosk teraszán.

A pirosgyümölcsös Rumli és kevésbé édes változata, a Gin&Tea 

Koktélokból és fantázianeveikből akad szellemes, kreatív és az ízlelőbimbókat azonnal beindító verzió is, szóval a döntés nem egyszerű. Tanácsot kértünk, és végül a két legfrissebb kreáció, a That’s the plan és a Flower Power került az asztalunkra. Élénkek, színesek és az ehető virágokkal a tetejükön igazi tengerparti feelingje lesz az ember lányának.

The Twisted Mai Tai

Ahogy Marshall az Így jártam Anyátokkal egyik részében aggódott, hogy a férfiak nem ihatnak színes, gyümis koktélokat egy buliban, itt ember legyen a talpán, aki ellen tud állni ezeknek a hawaii-i virágokkal díszített frissítőknek.

Akiknek a cukorszirup vagy a mangópüré túl édes, azoknak pedig ott vannak például a gin tonic extra mixei, ezekből a gyömbéres-uborkásat és csipkebogyósat kóstoltuk.

Minden asztalnál ülnek, mégsem tudod kívülről a szomszéd asztalnál ülők szerelmi történetét, megvan a privát szféra. Így mélyedtünk bele komolyabbnál komolyabb témákba az egyik legjobb barátommal, és repült az idő a minőségi koktélok mellett.

Mikor: egy órával a naplemente előtt!

Kiknek ajánljuk: akik értékelik és szeretik a rendhagyó és minőségi koktélkülönlegességeket, melyekkel máshol még biztosan nem találkoztak.

Árfekvés: a koktélok 1950-2950 Ft-ig kérhetők, a teljes itallapért kattints ide.

Marie Claire plusz: a bambuszból készített környezettudatos szívószálakkal azonnal levettek minket a lábunkról.

Szöveg és fotók: Bodnár Zsófia

Szólj hozzá te is!

Még több Gasztró