Az étlap megálmodója Mattheisen Mária, táplálkozási szakértő és Magyarország első juice terapeutája, aki hisz benne, az ínycsiklandó ételkínálattal pedig be is bizonyítja, hogy az egészséges összetevők nem válogatnak: a „nem mentes“ igényű vendégeknek is mennyei ízélvezeteket tartogatnak a Mária által megalkotott receptek, melyeket az étterem séfjei, Horváth Ferenc és Lólé Márió emeltek éttermi színvonalúvá.
A kínálat „kiegyensúlyozott ételei“ a főbb összetevők, köztük a szénhidrát vagy a fehérje bevitelét ideális egyensúlyban tartják, ezen kívül mellőzik az tejtermékeket, a glutént, a szóját, a főzőolajat, a kukoricát, a cukrot és természetesen a tartósítószereket is. Akik pedig napközben mégis a hagyományos fogásokból álló ebéd mellett tennék le a voksukat, választhatják napi business menüt is, amely ugyancsak egészséges alapanyagokból születik.
Az étteremben található cukrászdának és kávézónak, valamint széles kínálatának köszönhetően a különféle ételallergiával, érzékenységgel rendelkező vagy diétázó vendégek az édes csábításoknak is engedhetnek:itt a cukor-, glutén-, laktóz-, tej- és tojásmentes, vegán és paleo igények kielégítése mellett, felejthetetlen desszertálmok is valóra válnak, nem beszélve a friss juice-okról, amelyek a nap bármely szakát képesek bünetlenül megédesíteni.
Az eszményi reggeli, ebéd-, vacsora-, desszert-, bor- és kávékínálat melett a bisztró másik erősségét a kulturális és szórakoztató programok jelentik, köztük például a zenés estek vagy borkóstolók. Az étterem és cukrászdája, minden táplálkozási igénynek eleget tevő személyre szabottságával és persze letisztult, modern eleganciájú enteriőrjével, üzleti megbeszéléseknek vagy rendezvényeknek is tökéletes és sikert megelőlegező helyszínéül szolgálhat.
A 36 Bisztró kialakításáanál a tulajdonosok egyúttal arra is törekedtek, hogy egy olyan lendületes, családbarát környezetet teremtsenek, ahol egész nap, a reggelitől a vacsoráig maximálisan ki tudják szolgálni az Óbudán, valamint a környéken élőket és dolgozókat.