Hatékony fogyókúra éhezés nélkül

2018. szeptember 17.
A külföldi oldalakon minden híresség a ketogén étrendről áradozik, de Magyarországon talán még kevesen hallottak róla. Az Eat Clean - Tiszta Diéta programja egy ketogén típusú diéta, amivel éhezés nélkül, finom ételek fogyasztása mellett olvadhatnak le rólunk a felesleges kilók.

Az Eat Clean Diet olyan komplex program, amely kortól, nemtől függetlenül segít megszabadulni a felesleges kilóktól és a fogyás után is fenntartja ezt az állapotot.

A program egy ketogén típusú diéta, mely 5 szakaszból áll. Az elején megvonja, majd folyamatosan visszaadja a szervezetnek a szénhidrátot, ezáltal folyamatosan normál cukorszintet tart fent. A program elején kiüríti a glikogén raktárakat és feláll a ketózis állapota, így a szervezet, éhezés nélkül lebontja és felhasználja a felesleges zsírraktárakban tartalékolt zsírt.

A diéta minden esetben személyre szabott. A diéta alatt a folyamatos konzultáció és állapotértékelések során mérések igazolják a folyamatos zsírszázalék és zsigeri zsír csökkenését és emellett az izomzat épülését. A diéta végén személyre szabott életmód tanácsot, étrend javaslatot adunk, melynek segítségével szinten tartható az elért súly és egészségi állapot.

A program hatásai a szervezetre:

  • Jelentős súlyvesztés, tartós fogyás
  • Egészséges táplálkozási szokások és életmód kialakulása
  • Vitalitás visszanyerése

A programban a ketogén alapú diétát, több termékcsalád, több száz magas fehérje tartalmú professzionális élelmiszertermékéből, egyénre szabottan 2 hetente összeállított termékcsomagok fogyasztásával teszik hatékonnyá.

A táplálkozási szokások átalakulása mellett a rendszeres testmozgás is nagyban segíti és gyorsítja az álomalak elérését.

A magas fehérje tartalmú Eat Clean Diet termékek, közel háromszáz ízben és típusban készülnek, alacsony szénhidrát és cukortartalommal, és magas minőségű, modern táplálkozástudományi háttérrel az EU-ban, szigorúan ellenőrzött gyárakban, termékeink jelentős része glutén és szója mentes.

Az Eat Clean Diet termékek a diéta befejezését követően is fogyaszthatóak, hiszen amellett, hogy segítik az ideális testsúly megtartását, finomak és egészségesek is.

Az Eat Clean Diet program végére a fogyasztók hozzászoknak a rendszeres, napi többszöri táplálkozáshoz, egészséges élelmiszerek fogyasztásához, és tulajdonképpen úgy váltanak életmódot, hogy szinte észre sem vették, hogy fogyókúráztak…

A program során megszűnik az éhségérzet, az étrend könnyen tartható, hiszen nincs hiányérzet az édességek, desszertek után.

Az Eat Clean Diet program a munka, a család, a mindennapi teendők mellett is könnyedén kivitelezhető. Mindezt számos sikertörténetünk, fogyasztói tapasztalatunk támasztja alá.

Elérhetőségek: