„Déri Szilvia igazi pék! Rajong a kovászáért, mintha egy kis ufót nevelne otthon. Érdemes tőle mindent ellesni, mert még nagyon sok lelkes kenyérsütőre van szükség, hogy egyre több ember egyen jó kenyeret.”
Tilla, a Kenyérlelke Fesztivál szervezője
Déri Szilvia, a Házisáfrány blog szerzője szenvedélyes kenyérsütő legújabb könyvében megosztja a kovásszal való kenyérsütés minden titkát:
- hogyan etessük, hogyan szeressük a kovászunkat?
- miért egészségesebb a kovásszal sütött kenyér a bolti, élesztős változatnál
- 30 különleges receptet (kenyerek, sós és édes sütemények) is közread: fehér kenyér, gluténmentes kenyér, Hokkaido-kenyér, kuglóf, babka, kifli, bagel, simit mind megsütésre vár!
Tervezett megjelenés: 2019. április 26.
Ár: 5490 Ft