Steiner Kristóf: „Nimi és én nagy szimbiózisban élünk”

2019. szeptember 21.
A Kristóf’s Kitchen in The Studios című vegán gasztroműsorban Steiner Kristófot sous chefként szerelme, Nimrod Dagan segíti. A pár hatalmas szimbiózisban él, így nem csoda, hogy a műsorvezető 2008-as búcsúja után most párja társaságában tér vissza a képernyőre. A YouTube-on október 1-től, keddenként új epizóddal jelentkező műsor egyszerre felhőtlen főzős félóra és izgalmas talkshow, ahol a nézők egy új oldaláról is megismerhetik az adott rész sztárvendégét.

„Nimi sok embernek olyan lett idehaza, mint Evita Peron – árulja el nevetve Steiner Kristóf. – Rengeteg helyzetben érzem azt, hogy a jelenléte sokakból lelkesedést vált ki. Ez nekem azért nagy öröm, mert én magam tudom, hogy ő milyen értékes, hogy mennyire tehetséges mindenben, amihez nyúl. Mi legbelül nagy szimbiózisban élük, írásban, színházban, social médiában és persze főzésben is. Nagy büszkeség, ha az emberek vele is megismerkedhetnek. Szeretném az ő személyiségét is megosztani másokkal, hogy ne csak a srác legyen, aki mindig velem van.”

Kristófot utoljára 11 éve a Viva képernyőjén láthatták a nézők, mint műsorvezetőt. „Kicsit klisésen hangzik, de olyan ez, mint a biciklizés. Mintha alig telt volna el idő az akkori élő adások és az új műsor felvétele között – árulja el Steiner Kristóf, aki most saját vegán gasztroműsorával, a Kirstóf’s Kitchen in The Studios-zal tér vissza. – Mindig arról szólt az életem, hogy megmutattam másoknak, mi mindennel foglalkozom. Volt, amikor tévén, színházon vagy az újságokon keresztül történt mindez, az utóbbi 5-6 évben pedig a konyhában teljesedett ki. Én mindig történeteket mesélek, egyszerűen mások a helyszínek és az eszközök.”

Kristóf elárulta, hogy az új műsor készítőitől szabad kezet és minden őrült ötletére áment kapott. „Ez nem egy szimpla főzőműsor. Ez az én konyhám beköltözve egy forgatási helyszínre, ahol ugyanolyan természetes maradhat a folyamat, ahogy az az én saját otthonaimban is zajlik – fűzi hozzá, és elmondja, a sztárvendégek nemcsak egy tévéműsor forgatásra jöttek, hanem megérkeztek egy hedonista, kicsit házibuliszerű helyzetbe. – Fontos megkötés volt a szerkesztőktől, hogy a felvétel előtt a sminkszobában ne beszélgessünk a vendégekkel, a nagy találkozások történjenek a kamerák kereszttüzében. Volt köztük, akit már régóta ismertem, és volt, akivel bár még nem találkoztam, de régóta kíváncsi voltam rá, vagy épp neki volt sztorija velem. Hogy mindez kamera előtt történt, különlegessé tette a vendégek jelenlétét, aki megnéz egy-egy epizódot, úgy hiszem, megérti, hogy miért mutat ez az egész túl azon, hogy minden műsorba kell egy sztárvendég.”

A Kristóf’s Kitchen első epizódja Sári Évivel és Balázs Andival október 1-től érhető el a Kristóf’s Kitchen YouTube csatornán, melyre már bárki feliratkozhat.

A csatorna linkje