Két éve már megírtuk, miért választottuk a Farmot az egyik kedvenc helyünknek, most pedig a költözés hírére felderítettük, hogy a lokáció mellett mi minden változott a gasztrobár háza táján.
Korábban is sokaknak volt péntek esti törzshelye a farönkökkel kirakott, égősoros oázis, a Kazinczy utca és a Gozsdu udvar felé vezető passage sarkán, most viszont még nagyobb figyelmet kap a hangulatos, mégis pezsgő koktélbár.
Újdonság, hogy a frekventált helyszín adottságait kihasználva már reggelizni is érkezhetünk hozzájuk, a nevükhöz méltón szabadtartású tyúkok tojásaiból készülő fogásokkal, termelői hozzávalókkal megspékelve. Szombat reggel mi is náluk indítottuk a napot, a borús idő ellenére pedig simán megterítettek a hatalmas teraszon is – a környéken megszálló külföldi turisták nagy örömére.
Nem gondolták túl az étlapot, éppen ezért nekünk is könnyű volt a két kedvenc reggeli fogásunkat – a tükörtojást gomolyasajttal és grillzöldségekkel, és az amerikai palacsintát mogyorókrémmel -kiválasztani.
A frissen facsart narancslé mellé kipróbáltuk a Shrubbie nevű, enyhén szénsavas üdítőitalt is, ami egy szuperegészséges mindenmentes detoxital, jótékony hatással az emésztésre.
Este a bárpultnál foglaltunk asztalt, itt kóstoltuk végig a bartenderek személyünkre szabott italkreációit. A koncepció változatlan, te megmondod, mit szeretsz, és ők elkészítik a kedvenc gyümölcsös vagy éppen fűszeres koktélodat csak a szó legjobb értelmében, egészen másképp. A kedvencünk továbbra is a passion fruitos gin tonic marad!
További képekért kattints a galériára!
Egyre nagyobb a választék kocsmák és bárok terén a hetedik kerületben, de ha egy visszafogottabb, mégis hangulatos bázis a cél, irány a Kazinczy utca 52/c!