Novemberi horoszkóp

2017. november 01.
Szenvedélyes időszak következik, de a logikánk sem hagy cserben.

Fotó: Profimédia – Red Dot

KOS

Pozitív eredményekre számíthatsz. A párkapcsolatod, ha korábban viharos volt, most lecsendesedik. A Vénusz a Mérleg jegyében jár, így kedvező körülményeket teremt a békés egymás mellett éléshez. Uralkodó bolygód, a Mars is a magánélet területén halad, de most nem a harcias arcát mutatja.

BIKA

Támaszkodj a szorgalmadra. Gondolj vissza olyan élethelyzetekre, amikor az elszántság és a kitartás hozta meg a megoldást. Párkapcsolatod is előtérbe kerül. Mivel a Nap a Skorpió jegyében jár, felkorbácsolja a szenvedélyt, de alkalmad lesz a hűségedet is bizonyítani. Az emberi kapcsolatok kérdésében most érdemes megfogadnod a szíved tanácsait.

IKREK

Uralkodó bolygód, a Merkúr arra figyelmeztet, hogy még több energiát fordíts a munkádra. Kutass fel olyan területeket, lehetőségeket, amelyek eddig ismeretlenek voltak. Ezekben a hetekben minden újdonság sikert hozhat. A hivatás területe lehet számodra az, ahol a legtöbbet tudod kihozni magadból. Szerelemben is új kihívások várnak.

RÁK

Ambíció és kitartás jellemez. Ebben a hónapban, ha önállóan vállalkozol, nem érhet csalódás. A Rákra jellemző módon, rövid ideig inkább hátrálva haladsz, de ha sikerül lendületet venned, legyőzni a kishitűséget, még szárnyalhatsz is. A Nap, Jupiter, Merkúr csoportosulás szinte legyőzhetetlenné tesz. Az elhatározásaid mellett tarts ki.

OROSZLÁN

Az égitestek most a rokonokra, testvérekre irányítják a figyelmedet. Minden erőddel azon vagy, hogy biztosítsd számukra a jólétet. Az otthonoddal kapcsolatban is lehetnek teendők, de ezek elvégzése inkább örömet okoz, mintsem teherként élnéd meg. Akkor érzed magad a legjobban, ha széles körben nyújthatsz segítséget.

SZŰZ

Minden új kapcsolat nyereség. Természetesen ne úgy ismerkedj, hogy máris a hasznot keresed a másik félben, de figyelj arra, hogy megfelelő stílusban add elő magad. Ebben a hónapban a másik fontos terület a pénz megszerzése, valamint annak felhasználása. A megszerzés simán megy. A költésnél nem árt elővenni a logikát.

MÉRLEG

Uralkodó bolygód, a Vénusz most a születési jegyedben jár. Kitűnő helyzetet teremt, ha szerelemről, hódításról, korábbi vitás ügyek elsimításáról van szó. Romantikus, gyengéd és idealisztikus leszel. Lankad a figyelmed, és nem veszed észre, hogy a kapcsolataidat, legyen az üzleti vagy partneri, váratlanul gyülekező viharfelhők árnyékolják be.

SKORPIÓ

Te vagy az ünnepelt. Az égitestek is megjutalmaznak. A születési jegyedbe lépett a Jupiter, a szerencse bolygója, készülj mindenből a legjobbra. A Skorpió alapból is szenvedélyes. Az elkövetkező hetekben ez a szenvedély fűt és vezérel. Döntéseidet azonban nemcsak érzelemből, hanem racionalitásból is táplálod. Kiegyensúlyozott leszel a születésnapod havában.

NYILAS

A Hold a te születési jegyeden halad át, amikor a Skorpió havába lépünk. A Szaturnusz pedig azonnal lefékezi. Ezek a tényezők néhány napig csüggedt, depresszióra hajlamos hangulatot hoznak. Kikerülheted, ha egy kis pihenőt engedélyezel magadnak. Ez idő alatt pedig készülj az új kihívásokra, melyekből akad szép számmal ebben a hónapban.

BAK

Amely területeken támogatókra lelsz, ott máris sikeresnek gondolhatod magad. Egyedül ugyanis nem megy. Kemény a Bak feje és sokszor hajthatatlan. Azt hiszed, mindenre csak te vagy képes. Néhány hullámvölgy és hullámhegy után levonhatod a tanulságokat. Dolgozni csak teljes odaadással lehet, és igazi eredmény társak segítségével érhető el.

VÍZÖNTŐ

Te vagy a zodiákus jegyek sorából az, akit a legnehezebb okkult nézetekkel megkörnyékezni. A Skorpió havában azonban változik a helyzet. Érdekelnek, vonzanak a titokzatos, megfejtésre váró dolgok. Az sem lehetetlen, hogy éppen ezen a területen találod meg új önmagadat. A Skorpió jegyében járó Jupiter új lehetőséggel ajándékoz meg a hivatásodban.

HALAK

Uralkodó bolygód, a Neptunusz lassan haladó égitest. Évek óta a születési jegyedben jár, és még marad is sokáig. Jelenleg kitűnő kapcsolatba kerül a Merkúrral, és ez megnöveli a fantáziádat. Egyre nagyobb kedvvel mesélsz, színezed az eseményeket a saját elképzelésed szerint. Szellemileg szabadnak érzed magad. Szívesen kezdesz bele új tanulmányokba.

Szerző: Molnár Éva asztrológus