Novemberi horoszkóp – 2019

2019. november 01.
Mit hoz a november a csillagjegyeknek? Kíváncsi vagy rá, milyen hónap vár rád?

KOS

Összességében nyugodt, eseménytelen időszak köszönt be az életedbe. Uralkodó bolygód, a Mars a Napoddal szemközti jegyben tartózkodik, de valójában nem sok vizet zavar. Néha feldobott leszel, néha pedig unatkozol. A Jupiter azonban végtelen bölcsességgel ruház fel. Szívesen adsz tanácsot a hozzád fordulóknak. Hivatásodban keményen teljesítesz.

BIKA

A születési jegyedben járó Uránusz kapcsolata a Nappal konokká, különccé tesz. Könnyen lehet, hogy éppen ez a konstelláció ruház fel különleges vonzerővel. Szenvedélyes leszel, és könnyen esel szerelembe. Akinek van párkapcsolata, igyekezzen józanul kezelni a helyzetet, amikor Ámor nyila eltalálja. Egy hirtelen fellángolás miatt nem érdemes a biztosat felrúgni.

IKREK

Az amúgy is kíváncsi és csapodár Ikrek most új területeket fedezhet fel. Lelkesen fogadod a hódolókat, ők azonban nem tudják, hogy nálad ez csak a pillanatnyi szórakozást szolgálja. A november, bár elfogadottan az enyészet hava, nálad másról fog szólni: az újjászületést ígérik a csillagok. Vidáman, hatékonyan veted bele magad az élet kisebb, nagyobb kihívásainak forgatagába.

RÁK

A beteljesülés időszaka következik. Minden önálló kezdeményezésed, amelyeket esetleg hónapokkal ezelőtt indítottál, most beérik. Egyre-másra könyvelheted el a sikereket. Fogadd nyitott szívvel a dicséretet, bárhonnan érkezik. Nem kell a páncélodba bújnod, hagyd, hogy ebben az egyre fényszegényebb évszakban a napsugár megtaláljon.

OROSZLÁN

Az otthon és a család elvárásai most megnövekedhetnek, de te olyan erőtartalékokat is elővarázsolsz, amelyeket eddig rejtekhelyen tartottál. A titkaidra most jól vigyázz, nem kell mindent nyíltan felvállalnod. Bár nehéz lesz féken tartani magad, mert szeretnéd mielőbb a világ elé tárni a gondolataidat. Úgy érzed, szárnyakat kaptál, semmi nem felel meg, ami hétköznapi. A minőség, a kiváltságos helyzetek vonzanak.

SZŰZ

A Nap, a Merkúr és a Vénusz is a kapcsolatok és a kommunikáció területét érintik ebben a hónapban. Sokkal mélyebben, több érzéssel gondolkodsz. A szigorú és kritikus megjegyzések helyét jóval emberibb, szeretetreméltóbb gesztusok váltják fel. Gondolkodásod erősen intuitív lesz. Párkapcsolatodban a kedvesség, a türelem és a megértés lesz a vezérmotívum.

MÉRLEG

Leginkább az anyagi javak megszerzése köti le a figyelmedet. Képes leszel alternatív módszerekhez is nyúlni, hogy minden a tiéd lehessen, amit csak kiszemelsz. Társaságban erősen hangoztatod a véleményedet, akár szenvedélyes vitákba is bonyolódhatsz. Hangulatod időnként hullámzó: amikor bejön a számításod, boldog vagy, ellenkező esetben búskomor.

SKORPIÓ

Minden mindennel összefügg. Jelenleg te vagy a születésnapos, és ebből az alkalomból eseménydús hónap vár rád. A gondolkodásért, a kommunikációért és a szerelemért felelős égitest is a születési jegyedben jár. Fantasztikus, amikor egy olyan szenvedélyes személyiségnek, mint te, szinte minden esemény és érzés a kezére játszik. A csillagok most neked kedveznek.

NYILAS

A barátok egyre fontosabb szerephez jutnak. Segítenek, ha tanácstalan vagy, de akkor is ott vannak, ha csak a kósza ötleteidet szeretnéd valakivel megosztani. Aki egyedülálló, lehet, hogy éppen a baráti köréből talál most párra. Néhány korábbi feladat, probléma is megoldódni látszik. Elsősorban azok, amelyeket már régen elkönyveltél magadban, mégpedig a veszteség oldalon.

BAK

Az égitestek most cselekvésre sarkallnak. A megszokottnál kevesebb időd lesz az előtted álló feladatokon rágódni. Meg kell ismerned a hirtelen, megérzésekből kibontakozó döntések ízét is. Ezekben a hetekben ledobod a Bak merev, szigorú személyiségét. Kedves, lágy, vonzó leszel. Barátságokban, de még a házastársak között is különleges témák kerülnek terítékre.

VÍZÖNTŐ

Hivatásodé a főszerep, hiszen egy korábbi elképzelésed elindul a megvalósulás útján. Sikerül megtalálni a közös hangot a főnököddel: felismeritek egymásban azt az összekötő kapcsot, ami sikerre viheti a közös munkát. Az igazságot, a jogot és a törvényt mindig az első helyre teszed. Ezzel a fontos emberi tulajdonságoddal kivívod mások tiszteletét.

HALAK

Uralkodó bolygód, a Neptunusz most két meghatározó kapcsolatot is létesít. A Vénusszal szövetkezve növeli az intuíciót és fantasztikusan vonzóvá tesz. Ezt a helyzetet nagyon élvezed. A Nappal való viszonya ellenben elbizonytalanít. Lesz olyan életterület, különösen a karrier, ahol több lesz az önáltatás, mint a realitás. Keresd a lehetőséget, hogy több időt tölthess bölcsen gondolkodó emberekkel.

 

szerző: Molnár Éva asztrológus fotó: Getty Images