Márciusi horoszkóp 2024: dinamikusan indul a tavasz

2024. március 01.
A 2024. márciusi havi horoszkóp szerint a csillagjegyeket a gazdag fantázia, a találékonyság és a dinamizmus jellemzi.
2024. márciusi havi horoszkóp

Kos (március 21. – április 19.) havi horoszkóp 2024. március

A várakozás heteit éled. Ahogy közeledik a tavaszi nap-éj egyenlőség és a születésnapod, egyre több terved van, egyre többször érzed, hogy nagyon jó irányba tartasz. A Nap még a Halak jegyében halad, de remek, segítő kapcsolatba kerül a Jupiterrel, és számodra plusz jövedelmet hoz. Egy darabig még álmodozol, a cselekvés ideje majd a hónap végén jön el. Addig is lesz egy flört, ami feldob.

Bika (április 20. – május 20.) havi horoszkóp 2024. március

Kedvező időszakot élsz: ösztönösen jól cselekszel, meglátod a lehetőségeket, gondolkodsz, de nem halogatod sokáig a döntéseket. Ne lepődj meg, ha valami szokatlannal kell szembenézned. Az sem lehetetlen, hogy a hivatásod hoz össze valakivel, olyasvalakivel, akit eddig számításba sem vettél. Elégedetten nézegetheted magad a tükörben. Jól látod, valóban jelentős vonzerővel rendelkezel.

Ikrek (május 21. – június 20.) havi horoszkóp 2024. március

Nem ártana egy kicsit összeszedettebbnek lenned, a gondolataid csaponganak. Igyekszel az életnek csak a napos oldalát nézni, de ez magával hozza az óvatlanságot is. Különösen akkor legyél figyelmes, ha külföldre készülsz. A főnököddel jó kapcsolatot ápolsz: megérti a gondjaidat, ha vannak, de az innovatív elképzeléseidre is vevő. A párkapcsolatodra most inkább az állóvíz szó lesz a jellemző.

Rák (június 21. – július 22.) havi horoszkóp 2024. március

Eddigi munkád és a befektetett energiád megtérül. Legyél továbbra is kitartó, de vedd észre azt is, ami már megvalósult. Örülj minden apró eredménynek. A hónap másik fő fókusza az utazás: a tengerentúlra vagy más, messzi tájra juthatsz el. Természetesen nem kerekedhet fel mindenki, aki a Rák jegyében született, de a filmek, a könyvek, az úti beszámolók hasonló élményt okozhatnak.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) havi horoszkóp 2024. március

A párkapcsolatodban élheted meg a legszebb napokat. A Vénusz olyan különleges csillagjegyben jár, hogy biztosítja a vonzerődet. A Mars pedig vicces, egyedi és szokatlan stílussal ruház fel. Most már csak rajtad áll, hogyan tudod a legjobbat kihozni az előtted álló hetekből. Néhány titoknak is a birtokába juthatsz, ezeket kezeld a helyükön. Nem kell minden információt elhinni.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) havi horoszkóp 2024. március

Te is azok közé tartozol, akiknél már jó korán beköszönt a tavasz. Ami a szívügyeket illeti, szinte csak kapkodod majd a fejed. Bár te meglehetősen zárkózottan kezeled a magánügyeidet, mostanában, aki csak rád néz, a boldogságodat látja rajtad. Amennyiben hosszabb ideje van komoly párkapcsolatod, ne lepődj meg, ha a partnered felteszi neked a nagy kérdést.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.) havi horoszkóp 2024. március

A szerelem és a munka nem összekeverendő. Olyan helyzet alakulhat ki a munkahelyeden, amely ellenkezik a szabályokkal. Lehet, hogy valaki túlságosan is közel kerül hozzád. Az is elképzelhető, hogy csak álmodozol az illetőről, de jobb az óvatosság. A kollégák irigyek és pletykások lehetnek. Az ideák kergetése vakvágányra vihet, koncentrálj inkább másra. Keress egy egészséges hobbit.

Skorpió (október 23. – november 21.) havi horoszkóp 2024. március

Az otthonoddal kapcsolatos dolgok foglalkoztatnak, miközben tele vannak a napok rendkívüli meglepetésekkel. A születési jegyed a szilárd jegyek csoportjába sorolandó, és nem igazán kedveled a túlzott változatosságot. A párkapcsolatodban a jóindulat és a makacsság keveredik. Egyik fontos tulajdonságod, hogy a végsőkig ragaszkodsz a partneredhez, és most is mindent megteszel, hogy a párod legyen a középpontban.

Nyilas (november 22. – december 21.) havi horoszkóp 2024. március

Változatosan alakulnak a baráti kapcsolataid. A tavasz közeledtével sok időt töltesz a természetben. A legjobb, ha másokkal, a kirándulást, szabadtéri sportokat kedvelőkkel töltöd az időd. Egy korábbi partnered is felbukkanhat, még az is előfordulhat, hogy felújítjátok a kapcsolatot. A családdal kapcsolatban minden történésre, de néha csak egy-egy szóra is érzékenyen reagálsz.

Bak (december 22. – január 19.) havi horoszkóp 2024. március

Anyagi szempontból változatosságra számíthatsz. Elsősorban plusz munkával tudsz extra jövedelemhez jutni, de az biztos, hogy bármit teszel, azt szívesen végzed. Szerelmi kérdéseket illetően helyes, ha a megérzéseidre hallgatsz. A párod jelenleg minden szempontból melletted áll. A tavaszi hetek vásárlásra késztetnek – néhány divatos, vidám darab nem árthat.

Vízöntő (január 20. – február 18.) havi horoszkóp 2024. március

Amennyiben külföldön dolgozol, nagyobb összeg kerülhet a bankszámládra. Örülsz neki, mert ez nemcsak pénz, hanem elismerés is. Módod lesz a tehetséged megcsillogtatására. A párkapcsolatodban szükséged lesz a türelmedre és az együttérzésedre. A párodnak problémái adódhatnak, amit egyedül csak te tudsz orvosolni. Szerencsére a csillagjegyek közül te vagy a leghumánusabb. 

Halak (február 19. – március 20.) havi horoszkóp 2024. március

Négy égitest is a születési jegyedben jár. A legfontosabb, hogy használd a fantáziádat. Lehet, hogy éppen most fedezel fel magadban valamilyen művészi érzéket. De más felfedezéseket is tehetsz: vezess naplót, és az álmokat, napi észrevételeket jegyezd fel, ezeket később a javadra fordíthatod. Aki szingli, szerelemre is találhat. Alaposan nézz utána azonban, ki is az, aki megdobogtatja a szívedet.

Szerző: Molnár Éva asztrológus Fotó: Getty Images