Kínai horoszkóp – Hogyan lehet szerencséd 2024-ben, a Sárkány évében?

2024. február 07.
Mindenki nagyon várja, hogy végre beköszöntsön a Sárkány éve a kínai horoszkópban. A 2024. február 10-én kezdődő kínai újévvel ugyanis úgy tartják, sokkal jobb energiák árasztják el az egész emberiséget. Mutatjuk, hogy a kínai horoszkóp szerint hogyan lehetünk igazán szerencsések a Fa Sárkány évében, melyek lehetnek a szerencsehozó tárgyaink!
Sárkány éve 2024 szerencsehozó tárgy
  • A kínai horoszkóp szerint 2024, a Fa Sárkány éve roppant szerencsés időszak lehet mindenki számára.
  • A Sárkány jegy alá az alábbi évben születettek tartoznak a kínai horoszkóp szerint az ő életükre még erősebb hatással lesznek a Sárkány energiák 2024-ben: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024.
  • Mutatjuk, melyek azok a szerencsehozó tárgyak, melyekkel felerősíthetjük és magunk mellé állíthatjuk mi is a Sárkány energiákat 2024-ben a kínai horoszkóp szerint!

Nagy várakozás előzi meg a Sárkány évét 2024-ben. A kínai horoszkóp szerint ugyanis olyan jótékony energiák szabadulnak fel az erőteljes jegy hatására, melyek új és jobb irányba mozdítják elő az egész emberiséget, táplálják az összefogást és együttműködést. 

A kínai horoszkóp szerint szerencsehozó tárgyakkal mi is erősíthetjük a Sárkány energiákat 2024-ben, hogy a saját életünkben is előmozdítsuk a pozitív változásokat!

1. A Sárkány formájú amulett szerencsét hoz 2024-ben

Mindig jó ötlet az adott év szerencsehozó amulettjét magunkon viselnünk a kínai horoszkóp szerint. Mivel 2024 a Fa Sárkány éve lesz a kínai horoszkópban, ezért a Sárkány alakú vagy mintájú függők, karkötő- vagy nyakláncmedálok segíthetnek a gonosz lelkek és a balszerencse távol tartásában.

2. A vörös szín a Sárkány évének szerencsehozó árnyalata

A kínai horoszkóp szerint érdemes mindig viselnünk valamilyen piros ruhadarabot a Sárkány évében. Ugyanis ez a szín a kínaiak szemében a szerencse és boldogság szimbóluma. A kínai horoszkóp szerint a legjobb, ha a fehérneműnk a piros színű, mivel így páncélként óvhatja a testünket az ártó erőktől és balszerencsétől 2024-ben, a Sárkány évében.

3. Pi Yao amulett, a második legerősebb mitikus állat

Pi Yiu a kínai asztrológia mitikus lénye, szintén szerencsét hozhat 2024-ben, a Sárkány évében

Pi Yiu a kínai asztrológia mitikus lénye, szintén szerencsét hozhat 2024-ben, a Sárkány évében

A Sárkány után a második legnagyobb erővel felruházott mitikus állat a kínai horoszkópban Pi Yao. Képes elűzni a gonosz lelkeket, boldogságot és szerencsét hozni az életünkbe. A Sárkány évében különösen azok számára lehet fontos a kínai horoszkóp szerint amulettként magukon viselni Pi Yao alakját, akik a Sárkány évében születtek.

4. Zuhanyozzunk többet a Sárkány évében

A kínai horoszkóp azt javasolja, hogy a Sárkány évében minden nagyobb, fontos esemény előtt zuhanyozzunk gyakrabban, tisztálkodjunk alaposabban. A víz ugyanis a gazdagság forrása, segíthet, hogy szerencsésebbek legyük 2024-ben. Arról nem is beszélve, hogy a kiadós zuhany segíthet a fáradtság leküzdésében és a koncentrációban, ellazít és a kreatív ötletelésnek is szabad folyást enged.

5. Maradjunk pozitívak a Sárkány évében

Rossz hír a Disznó jegyében születetteknek (1959, 1971, 1983, 1995., 2007, 2019.): a kínai horoszkóp szerint a Sárkány éve nekik lehet a legrázósabb. De fontos, hogy megőrizzék pozitív hozzáállásukat mégis. Ha valamilyen nehézséget gördít az élet eléjük, maradjanak higgadtak és legyenek óvatosak. 2024-ben semmiképp se döntsenek indulatból. A folyamat fontos része, hogy ha valaminek a végére értek, mindig vonják le a tanulságokat.

6. Minél több zöld növény a helyes irányban

A feng shui szerint a Sárkány évében akkor táplálhatják a zöld növények a szerencsénket, ha délkelet-északnyugat irányban helyezzük el őket. Így a kínai horoszkóp szerint összegyűjtik a jó energiákat és az egész családnak szerencsét sugároznak 2024-ben, a Sárkány évében otthonunk növényei.

Forrás: Your Chinese Astrology, fotó: Unsplash, Getty Images