Heti horoszkóp 2024. február 26-tól március 3-ig

2024. február 26.
A csillagjegyek számára 2024 februárjának utolsó napjai váratlan találkozásokat tartogatnak a heti horoszkóp szerint. Mutatjuk, mire számíthatnak az egyes csillagjegyek a 2024. február 26-tól március 3-ig tartó héten a horoszkópjuk alapján!
Heti horoszkóp Jessica Biel
  • A bolygóállások egy perc nyugalmat sem hagynak a csillagjegyeknek a Halak jegyében még február utolsó napjaiban sem.
  • A heti horoszkóp váratlan találkozásokat ígér a csillagjegyeknek a 2024. február 26-tól március 3-ig tartó héten.
  • Olvassuk el, mit ígér a heti horoszkóp a csillagjegyünknek február utolsó és március első napjaira!

A heti horoszkóp szerint a csillagjegyek a 2024. február 26. és március 3-ig tartó héten váratlan találkozásokra számíthatnak. Ez magánéleti és munkahelyi fordulatokat is hozhat az életükbe. De vajon hogyan alakul az egyes csillagjegyek egészsége?

Mutatjuk, hogy a heti horoszkóp szerint mire számíthatnak az egyes csillagjegyek a Halak jegyében 2024. február 26-tól március 3-ig!

Kos (március 21. – április 19.) heti horoszkóp 2024. február 26-tól március 3-ig

Most úgy érezhetik a Kosok, hogy a héten mind a munkahelyükön, mind a magánéletben komoly támadás éri a függetlenségüket és szabadságukat. Fontos, hogy a csillagjegy szülöttei úgy húzzák meg a határokat, hogy ne sérüljenek az elveik. Ne menjenek bele olyan kompromisszumba, amit hamar megbánnának. Mivel rengeteg olyan oldala lehet a helyzetnek, amit nem látnak át tisztán a csillagjegy szülöttei, a heti horoszkóp szerint ezekben a napokban nem érdemes kockáztatniuk.

Bika (április 20. – május 20.) heti horoszkóp 2024. február 26-tól március 3-ig

A héten muszáj mások segítségét igénybe venniük a Bikáknak, bármennyire ellenkeznek is ez ellen. Érthető, hogy nem akarnak másoktól függeni a csillagjegy szülöttei, ám az sem szerencsés, ha kiégnek abban, ami a feladatuk. Ráadásul egészen váratlan helyről érkezhet ez a segítség, ami a Bikák minden várakozását felülmúlhatja a heti horoszkóp szerint.

Ikrek (május 21. – június 20.) heti horoszkóp 2024. február 26-tól március 3-ig

Eljön a héten a tisztánlátás ideje az Ikrek számára. Végre rájönnek, hogyan tehetnek pontot egy régóta húzódó ügy végére, ami felszabadító hatással bír a csillagjegy szülöttei számára. A heti horoszkóp arra figyelmezteti az Ikreket, hogy hosszú távon nem biztos, hogy jó elveszni a részletekben. Próbáljanak ezúttal a nagy egészre fókuszálni.

Rák (június 21. – július 22.) heti horoszkóp 2024. február 26-tól március 3-ig

Olyan információ kerül egy váratlan helyzet jóvoltából a Rák kezébe a héten, ami rámutat, mi és ki az, aki valóban fontos az életükben. Valaki azonban nagyon nem akarja, hogy minden titok napvilágra kerüljön, és akadályozhatja a csillagjegy szülötteit abban, hogy a dolgok mélyére ássanak. A heti horoszkóp azt tanácsolja, még ne kötelezze el magát a Rák semmi mellett, mert lehet, hogy minden száznyolcvan fokos fordulatot vesz. A végső döntést halasszák el egy kis időre.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) heti horoszkóp 2024. február 26-tól március 3-ig

A héten az Oroszlán úgy érezheti, szétszakad az elvárások között. Énjének egyik része menne, egy másik maradna abban a helyzetben, amiben van. De ha alaposan a dolgok mélyére néznek, és hallgatnak arra az emberre, akiben igazán bíznak, a heti horoszkóp szerint jó döntést hoznak a jövőjüket illetően a csillagjegy szülöttei. Bízzanak magukban!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) heti horoszkóp 2024. február 26-tól március 3-ig

Most jó fényben tűnik fel a Szűz a munkatársai között, ami fizetésemelést vagy előléptetést hozhat a héten. A heti horoszkóp azt tanácsolja, ne féljenek előtérbe helyezni saját magukat a csillagjegy szülöttei, ragadják meg a kínálkozó lehetőségeket. A hét második felében egy régi baráttal tisztázhatnak egy félreértést. Tegyék fel azokat a kérdéseket, amiket már olyan régóta szerettek volna!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.) heti horoszkóp 2024. február 26-tól március 3-ig

A héten úgy érzi a Mérleg, a munkahelyén kettős mérce áldozata lett. Ha tudnak, ezúttal érdemes túllépniük ezen, mert a konfliktus simábban megoldódhat a heti horoszkóp szerint, mint azt remélnék. A csillagjegy szülöttei élvezzék az élet pillanatait, a hétköznapi teendőkkel ráérnek később is foglalkozni. Muszáj feltöltődniük, hiszen komoly feladatok várnak rájuk a bolygóállások szerint!

A Halak jegyében 2024 februárjának utolsó napjai váratlan helyezeket tartogatnak a heti horoszkóp szerint

A Halak jegyében 2024 februárjának utolsó napjai váratlan helyzeteket tartogatnak a heti horoszkóp szerint

Skorpió (október 23. – november 21.) heti horoszkóp 2024. február 26-tól március 3-ig

Kísérletezzenek a héten a Skorpiók, lépjenek ki a komfortzónájukból, és a kirakós utolsó darabja varázsütésre a helyére kerülhet. A csillagjegy szülötteinek természetes reakciója az élet apró-cseprő dolgaira az ellenállás, ami ezúttal még jól is jöhet a heti horoszkóp szerint. Valószínűleg gyakorlatiasabb módon kell hozzáállniuk most egy döntéshez, mint ahogy szeretnének, de higgyék el, megéri.

Nyilas (november 22. – december 21.) heti horoszkóp 2024. február 26-tól március 3-ig

A megszokás most átveheti az uralmat a Nyilas hétköznapjai felett, a hét második felére azonban a csillagjegy szülöttei fellázadhatnak a rutin ellen. Nem bírják elviselni tovább a béklyót, amit a párkapcsolati kötöttségek jelentenek. Próbáljanak csak meg egyet hátralépni, de kommunikálják ezt empátiával a másik felé, hogy ne mondjanak olyat, amit később megbánnának. A heti horoszkóp szerint jó kiindulópont, ha a saját szükségleteiket feltérképezik előbb.

Bak (december 22. – január 19.) heti horoszkóp 2024. február 26-tól március 3-ig

A héten olyan dolgokra költhetnek a Bakok, amikre nem tervezték, de most szükségük van egy kis önkényeztetésre, ha már az élet nem teszi ezt meg velük. A munkahelyi stressz kissé túlnőtt az utóbbi időben a csillagjegy szülöttein, ezt muszáj visszafogni, ha nem akarnak egészségügyi problémákat. A heti horoszkóp azt tanácsolja, az év eleji hajtás után most töltsenek időt a szeretteikkel, és hanyagolják kicsit a feladatokat. Feltöltődve sokkal produktívabban térhetnek vissza a munkába.

Vízöntő (január 20. – február 18.) heti horoszkóp 2024. február 26-tól március 3-ig

A héten muszáj lesz szembenézniük a Vízöntőknek azzal, mire fecsérlik el az energiájukat a fontos dolgok helyett. Muszáj rendszert vinniük az életükbe, ha nem akarják, hogy elsodorják a feladatok. A heti horoszkóp szerint nem várt helyről érkezik segítség, így a hét második felére a legnehezebb részén túl is jutnak a feladataiknak. A hét vége már könnyedebb hangulatban telik. A családjuk körében töltött idő segít feldolgozni a héten kapott híreket.

Halak (február 19. – március 20.) heti horoszkóp 2024. február 26-tól március 3-ig

A héten váratlan dolgot tudhatnak meg a Halak egy hozzájuk közel álló személyről. Ez alapjaiban változtatja meg a viszonyukat. Ez a heti horoszkóp szerint egyfajta teszt saját magukkal szemben, hogyan oldanak meg váratlan helyzeteket és találják fel magukat, amikor komoly következtetéseket kell levonniuk. Készüljenek fel lélekben a rázós napokra a csillagjegy szülöttei!

Forrás: Anne-Elizabeth Astrology, fotó: Getty Images, Unsplash