Heti horoszkóp 2024. augusztus 5–11. – A Merkúr retrográd felborítja a Rák életét

2024. augusztus 05.
A Merkúr retrográd hatása erőteljesen érződik a 2024. augusztus 5–11. közötti napokban. Ezt különösen néhány csillagjegy tapasztalhatja meg erőteljesen a héten. Mi vár az egyes csillagjegyekre az Oroszlán szezon közepén? A heti horoszkóp megmutatja, mire figyeljünk a következő napokban!
Heti horoszkóp 2024. augusztus 5-11. a Merkúr retrográd hatása
  • A Merkúr retrográd erőteljesen indít a heti horoszkóp szerint a 2024. augusztus 5–11. közötti héten.
  • Az Oroszlán jegyében szenvedélyes vitákat szít a heti horoszkóp szerint a Merkúr retrográd.
  • Mire számíthatnak az egyes csillagjegyek a heti horoszkóp szerint az augusztus 5. és 11. közötti héten?

A 2024. augusztus 5–11. közötti heti horoszkópon is jól látszik, milyen hatással vannak az augusztusi asztrológiai események a csillagjegyek életére. A Merkúr retrográd mindent összezavaró energiái alól egyetlen állatövi jegy sem vonhatja ki magát.

Az Oroszlán jegyének következő heteiben még erőteljesen érezteti erejét a Merkúr retrográd, mely augusztus 4-től augusztus 27-ig tart. Mely csillagjegyek szenvedhetik meg legjobban a bolygóállást, és kik profitálnak belőle? Mire számíthatnak a heti horoszkóp szerint az egyes csillagjegyek 2024. augusztus 5–11. között? 

Heti horoszkóp az egyes csillagjegyeknek 2024. augusztus 5–11

1. KOS (MÁRCIUS 20. – ÁPRILIS 19.) 

A héten a Merkúr retrográd segít, hogy a Kos a személyes fejlődésére fókuszálhasson. Lépjenek hátrébb egyet a csillagjegy szülöttei, húzódjanak a háttérbe, és végezzék el a belső munkát, ami a döntések meghozatalához kell. A hét közepén a munkában kihívást jelentő helyzet állhat elő, melyen csak akkor juthatnak át sikeresen, ha a kommunikációjuk tiszta és egyértelmű. Ne hagyjanak teret a félreértéseknek a Kosok, ami a Merkúr retrográd idején sokkal nehezebb!

A heti horoszkóp azt tanácsolja, figyeljenek jobban az egészségükre a csillagjegy szülöttei. Pihenjenek és törődjenek többet a lelki békéjükkel. 

2. BIKA (ÁPRILIS 20. – MÁJUS 21.)

A 2024. augusztus 5–11. közötti hét a Bika számára erőfeszítést és lazítást egyaránt hoz. A csillagok remek lehetőséget adnak most a személyes és szakmai fejlődésre egyaránt. A hét elején szárnyal a csillagjegy szülötteinek kreativitása, használják ki ezt alkotó tevékenységre. Most egy kollégájával történő együttműködése roppant gyümölcsöző lehet, anyagi szempontból is.

A heti horoszkóp arra figyelmezteti a Bikát, hogy a párkapcsolatában a Merkúr retrográd apró félreértést okozhat. Őszinteséggel tisztázhatják ezt a helyzetet és a hét végére fellélegezhetnek a csillagjegy szülöttei.

3. IKREK (MÁJUS 22. – JÚNIUS 21.)

A héten nagy szüksége lesz az Ikreknek a kreativitásukra és kommunikációs képességükre. A Merkúr retrográd hatása pozitív hatással lehet a 2024. augusztus 5–11. közötti napokban a csillagjegy szülötteinek produktivitására. Ez most egy jó időszak az új projektek elindítására vagy a meglévő ötleteik kibontakoztatására az Ikreknek. 

A heti horoszkóp azonban arra figyelmezteti a csillagjegy szülötteit, hogy fontos megtalálniuk az egyensúlyt, ha nem akarják, hogy a párkapcsolatukban törés keletkezzen. Fejezzék ki az érzéseiket nyíltan és mutassák meg törődésüket párjuknak őszintén!

4. RÁK (JÚNIUS 22. – JÚLIUS 22.)

A Rák számára ez a hét a befelé figyelés és érzelmi mélység ideje. A hét eleje tökéletes a csillagjegy szülötteinek az új célok meghatározására és a személyes fejlődés útján való elindulásra. Legyenek nyitottak, osszák meg érzéseiket, ám kerüljék a túlérzékenységet!

A heti horoszkóp a pénzügyeikben óvatosságra inti a csillagjegy szülötteit. Kerüljék az impulzusvásárlást, inkább a hosszú távú megtakarításokra fókuszáljanak a 2024. augusztus 5-11. közötti héten.

5. OROSZLÁN (JÚLIUS 23. – AUGUSZTUS 23.)

Élvezze ki a ragyogást az Oroszlán! Az augusztus 5. és 11. közötti héten az univerzum a csillagjegy szülötteinek szolgálatában áll. Most megcsillogtathatják karizmatikus személyiségüket és vezetői képességeiket az Oroszlánok. A hét közepén tapasztalhatnak némi ellenállást vagy versenyt. A heti horoszkóp azt tanácsolja a csillagjegy szülötteinek, koncentráljanak és fókuszáljanak a pozitív hozzáállásra.

Pénzügyi szempontból sikeres lesz a hét, váratlan bevételre tehetnek szert az Oroszlánok, ám ne költsék el egyből, még szükségük lehet rá később.

6. SZŰZ (AUGUSZTUS 24. – SZEPTEMBER 22.)

A 2024. augusztus 5–11. közötti hét számos lehetőséget tartogat a Szűz számára, ám kihívások is bőven akadnak, köszönhetően a Merkúr retrográdnak. Legyenek óvatosak a szerződések aláírásával, különösen augusztus 8-ig. Utána már tisztább lesz a helyzet.

A heti horoszkóp szerint a hét közepén váratlan kiadásokra számíthatnak a csillagjegy szülöttei, így tervezzék meg óvatosan, mire költenek az előttük álló napokban. A hétvége nyugalmat, feltöltődést és pihenést hoz a Szűznek.

7. MÉRLEG (SZEPTEMBER 23. – OKTÓBER 23.)

A héten a Mérleg jól figyeljen rá, hogy azt mondja ki, amire gondol. A Merkúr retrográd összezavarhatja a kommunikáció egyensúlyát, így könnyen félreértések keletkezhetnek. Ellenőrizzék kétszer, mielőtt elküldenek egy üzenetet, nehogy rossz helyre menjen.

Egy kollégájával most nagyon jól tudnak együtt dolgozni, remek eredményt érhetnek el, ha egyesítik erőiket. A heti horoszkóp azt tanácsolja a csillagjegy szülötteinek, törődjenek az egészségükkel, törekedjenek a kiegyensúlyozott étkezésre és rendszeres testmozgásra.

8. SKORPIÓ (OKTÓBER 24. – NOVEMBER 22.)

Most erős energiák támogatják a héten a Skorpió ambícióit. Minden akadályt sikerrel vehet a munkában és előrelépésre számíthat karrierjében. A heti horoszkóp szerint a csillagjegy szülötteinek karrierje átalakulhat a következő napokban. Ha egyedülállók, új kapcsolat van a láthatáron, ami intenzitásában a csillagjegy szülötteinek korábbi tapasztalataihoz nem fogható. 

A hét közepén egy váratlan helyzet azonnali lépéseket kíván, ha nyugodtak maradnak, sikeresen átjuthatnak az akadályon a Skorpiók. Hallgassanak a megérzéseikre, hogy megtalálják a helyes utat.

9. NYILAS (NOVEMBER 23. – DECEMBER 21.)

A Nyilas a héten magabiztos lépéseket tehet a céljai elérése felé. A Hold váratlan érzéseket hozhat a felszínre a csillagjegy szülötteiben a következő napokban. Nem temethetik el tovább ezeket ahelyett, hogy megélnék. Itt az ideje szembenézni ezekkel az eddig elfojtott érzelmekkel.

A heti horoszkóp azt tanácsolja, használják ki a Nyilasok a befektetési lehetőségeket, mert a jövőjük stabilitását alapozhatják meg ezekkel. A hirtelen vásárlásokat viszont kerüljék a csillagjegy szülöttei. 

10. BAK (DECEMBER 22. – JANUÁR 20.)

Nagy lehetőségeket hoz az augusztus 5-11. közötti hét a Bak számára. Most végre pontot tehetnek egy hosszú projekt végére, erőfeszítéseik gyümölcse végre beérik. A hét közepén számíthatnak egy váratlan románcra a csillagjegy szülöttei. 

A heti horoszkóp arra figyelmeztet, hogy spóroljanak okosabban a Bakok, mert szükség lehet kiigazításra a költségvetésükben, hogy ne verjék magukat felesleges adósságokba. Az egészségükre is figyeljenek jobban a csillagjegy szülöttei, mert a Merkúr retrográd alatt nagyobb esélyük lehet ízületi sérülésekre vagy csonttörésre.

11. VÍZÖNTŐ (JANUÁR 21. – FEBRUÁR 19.)

A Vízöntő számára ez a hét jó lehetőség, hogy új projektekbe vagy hobbiba kezdjenek. Most kiélhetik kreativitásukat és remek új ötleteik születhetnek. A csillagjegy szülötteinek egy barátjuk okozhat nehéz pillanatokat. Legyenek őszinték az érzéseikkel kapcsolatban.

Pénzügyi szempontból a heti horoszkóp azt tanácsolja a Vízöntőnek, hogy térképezzenek fel új befektetési lehetőségeket, ám a kockázatokkal kapcsolatban legyenek óvatosak. Most a másokkal való együttműködés különösen gyümölcsöző lehet.

12. HALAK (FEBRUÁR 20. – MÁRCIUS 20.)

Muszáj a héten többet törődniük saját magukkal a Halaknak. Figyeljenek az álmaikra, mert lehet, hogy valami fontos dologra hívják fel a figyelmet! A hét közepén megnőhet a stressz a csillagjegy szülötteinek életében, ám a művészet vagy a zene segíthet enyhíteni a nyomást, amit éreznek.

A heti horoszkóp óvatosságra inti a csillagjegy szülötteit a pénzügyekben. Mindig ellenőrizzék a részleteket és az apró betűs részt, mielőtt rábólintanak valamilyen komoly dologra.

Forrás: Gosta Media, fotó: Getty Images, Unsplash