Ezekre a csillagjegypárokra igaz barátság vár

2024. augusztus 09.
Nemcsak a szerelmek, a barátságok is meg vannak írva a csillagokban: mutatunk három csillagjegypárost, akikre a horoszkópjuk alapján mély és tartós barátság várhat.
Heti horoszkóp 2023. április 3-tól: a nagyhét a barátságról szól az asztrológus szerint

Azt már régóta tudjuk, hogy a horoszkópunk sokat elárulhat arról, összeillünk-e valakivel egy párkapcsolatban, de arról jóval kevesebb szó esik, hogy a csillagok a barátságok terén is ugyanúgy irányt mutathatnak. Vannak bizonyos csillagjegypárok, akik egyszerűen nem klappolnak össze, és olyanok is, akikre életen át tartó, mély barátság várhat. Néhány párosítás első ránézésre talán meglepőnek tűnhet, de ha alaposabban is megnézzük az egyes csillagjegyek jellemzőit, egyből világossá válik majd, miért működnek olyan jól együtt.

Csillagjegypárok, akik legjobb barátok lehetnek

A barátság természetesen komplex emberi kapcsolat, és számos tényező szerepet játszik benne, ráadásul nem szabad alapvetésnek venni, ha személyiségünk, vagy éppen csillagjegyünk alapján összepasszolunk. Kapcsolataink működtetéséhez sok munkára, figyelemre, empátiára és jó kommunikációra van szükség – ez ugyanúgy igaz a barátságokra is. Egy szerencsés csillagjegy-párosítás azonban kétségkívül jó alapot adhat barátságunknak, amire így már könnyebben építkezhetünk.

1. Oroszlán és Bak

Meglepőnek tűnhet az exhibicionista, tüzes Oroszlán és a racionális, hűvös Bak barátsága, pedig ezek a csillagjegyek tényleg legjobb barátok lehetnek. Az Oroszlán és a Bak egyformán ambiciózus és motivált, így kiválóan dolgoznak együtt közös projekteken, izgalmas, gondolatébresztő beszélgetéseik órákon át lekötik őket. A Bakot lenyűgözi az Oroszlán optimizmusa és energiája, míg az Oroszlánt a Bak éles esze és fanyar humora fogja meg. Tartós és nagyon stabil barátságot alakíthatnak ki ők ketten!

2. Nyilas és Skorpió

Azt mondják, az ellentétek vonzzák egymást, és néha valóban jól működhet, ha a felek képesek kiegészíteni egymást. Épp ilyen a Nyilas és a Skorpió barátsága: a Skorpiót vonzza a Nyilas karizmája és tüze, míg a Nyilast teljesen ámulatba ejti a Skorpió rejtélyes, vonzó aurája. Mindketten vágynak arra, ami a másiknak van, ezért szinte ösztönösen keresik egymás társaságát. A kétségekre és szorongásra hajlamos Skorpió felenged a pozitív, optimista Nyilas mellett, akivel szívesen vállal olyan kalandokat is, amiktől egyébként talán megfutamodna. Ezek a csillagjegyek folyamatosan inspirálják és motiválják egymást, így barátságukból rengeteg izgalmas dolog sülhet ki.

3. Vízöntő és Szűz

Ezeket a csillagjegyeket az éles eszük és gondolkodásmódjuk hasonlósága köti össze – nem véletlen, hogy rengeteg a Vízöntő-Szűz páros a legjobb barátok között. Ha egy Vízöntő és egy Szűz párosa is ott van a társaságban, mindenki lehengerlő eszmecseréjüket fogja figyelni, hiszen ezek a csillagjegyek képesek még eredetibb és érdekesebb gondolatokat kihozni egymásból. Ha barátságot kötnek, ezek a jegyek nagyon messzire eljuthatnak együtt, mivel képesek folyamatosan inspirálni és építeni egymást.

Forrás: YourTango Fotó: Getty Images